Byle nie disco-polo to się po chwili nudzi coś co wybiorą wszyscy żeby troche pofunkcjonowało.
Wersja do druku
Byle nie disco-polo to się po chwili nudzi coś co wybiorą wszyscy żeby troche pofunkcjonowało.
ja proponuje mapki:
fy_rambohulk
de_russka
de_just
de_iraq
awp_glass2
aim_ak-colt
aim_glocker
Nie nudzi się .. taka odmiana na serwerze była by dobra. Disco Polo i jest zabawa xD.Cytat:
Zamieszczone przez emo blu
jesli chodzi o muzyke to powinno byc wszystkiego po trochu, zeby kazdego zadowolic:) i kazdemu graczowi sie dobrze gralo:D
Zgodzę się disco-polo rlz xD To chyba najodpowiedniejszy rodzaj muzyki xD zawsze można się pośmiać i będzie luźna atmosfera na serwerzeCytat:
Zamieszczone przez Mattias
Dj Mummy vs Sean Paul - Nuttin No Go So
Spoko muzyczka fajnie by sie przy niej grało
Ja polecam takie typy piosenek:
Lady Gaga - Just Dance lub Katy Perry - Hot and cold
Ja bym zaproponował Płomień Kiedy powiem na osiedlu oraz Tede Glokk :D Jak to się razem łączy xD
Ja proponuje wrzucić na serwa mapki de_irak de_sunny, i troche więcej mapek awp. np.Awp_monopoly awp_zigzag awp_ruins
A muzyke mam już skróconą 6 kawałków między innymi Jimmy Eat World - The Middle, Bum & C-Bool - Would you feel Kanikuly,Cliver-Mega Jump,Pokaż jak się kręcisz.
Tu link gdzie można pobrać:
http://rapidshare.com/files/203642923/mp3.rar.html
Nie pamiętam jak się nazywały piosenki ale chodzi mi o soundtracki z:
1) Spiderman 3 - film lipny ale piosenka przewodnia była wporzo
2) SWAT - piosenka też fajna
3) Policjanci z Miami - chodzi mi o film(z J.Foxem i C.Farellem) też o przewodnią piosenkę.
Znalazłbym jeszcze kilka fajnych pozycji ale co za dużo to nie zdrowo:)
Ps: byłbym zapomniał. Może skrócimy długość piosenki na początku rundy? Gracze uskarżają się, że przez długość muzyczki nie słyszą przeciwnika. Na dużych mapach taka dłuższa muzyczka jest wporządku ale na małych(zwłaszcza teraz jak jest mało graczy) to przeszkadza.