seel zobacz moj post u gory i sie wypowiedz
Wersja do druku
seel zobacz moj post u gory i sie wypowiedz
add., bedziecie widzieli co sie bedzie dało w tym 2 meczu...
Seele ^ głupi cwelu przerób jeszcze te ss w photoshopie i zrób z tego sygnaturkę. PARANOJAAAAAAA. Weźcie tych lizdupków i dupowłazów z tego świata bo mnie coś trafi...
regulaminu chyba na oczy nie widziałeś...nie interesuje mnie że masz wszystkie flagi i moda na forum, nic Cię nie upoważnia do takiego zachowania.Cytat:
Zamieszczone przez RuFuS
co do zeno, nie używał na scrollu kucania, a to że cicho chodził zapewne wynikało z amuletu kota.
EDIT: już robie sygnaturke, zaraz sobie wkleję ;)
Wcale nie uważam, że mam moda i wszystko mi wolno... nie miałem moda i też wyrażałem to co myślę... A takie zdanie mam właśnie o Tobie i największemu przylepkowi na forum czyt. add.
Nie będę tu nic pisał bo to nie dział od tego...
Seel ty chyba mylisz pojecia silent run z duck na scrollu.Silent run tzw ciche bieganie przejawia sie w plynnych ruchach gracza ktory wykonuje pare krokow a slychac co ktorys tam napisalem w skrocie;pJezeli by mial duck na srollu to by odbijalo go co skok;) a on plynie robil:P
pS.seel zapodaj demko ;p
mówię ci, amulet kota...
mogę ci dać demo, które jest niestety w dwóch częściach z powodu błędu serwera
Żal ... jak patrzę na wypowiedzi tego RuFuSa to śmiać mi się chce ... człowieku ogarnij się troszkę dobrze? A to ja miałem mieć bana kompletnego za ironiczną gadkę, co za ziom i jeszcze masz zastrzeżenia do sędziego? Według mnie kara czterech rund karnych jest słuszna i oczywista w przypadku takiego zachowania ... !!! :P:P:P
[ Dodano: 20-10-08, 21:43 ]
<------- A za to też zdaję się jakaś kara powinna być ... podsumowując jesteś arogancki i cyniczny ... bardzo się dziwię, naprawdę się dziwię że masz tu admina bo admin powinien dawać dobry przykład a nie zachowywać się w ten sposób!!! :PCytat:
Zamieszczone przez RuFuS
Czasami emocję biorą górę nad rozumem :P ( skąd ja to znam -_- ) Dobra nieważne myśle że Rufus sobie pośpi i zrozumie że coś jest nie tak.
Co do ciebie KnifeMan, każdy ma chwilę słabości czy jest adminem czy sprzedaje ziemniaki pod twoim blokiem czasami trzeba zrozumieć i przemilczeć a czas sam pokaże czy to dobre było czy nie ( czy jakoś tak to ciałem mądrze ująć )
Wiec podsumowując Peace And Love bo jak nie to ..... wpierdol macie nooo xD
RuFuS, jako admin i moderator nie powinieneś się tak zwracać, jeszcze ten tekst na matke :/
Seele ^, KnifeMan, w 100% sie z wami zgadzam, kara powinna być WYSOKA