wiem że nie podeszło-sama mana :lol: ale się fajnie grało....
Wersja do druku
wiem że nie podeszło-sama mana :lol: ale się fajnie grało....
Jak dla mnie spoko gierka, przypomina mi heroesa;] podstawy znamy, trzeba jeszcze obczaić karty i załatwić jakiegoś decka..
APnowie a może w sobote ciupniemy-teraz będę miał więcej czasu a wam pasuje :?: :idea:
no aj jeszcze te decki mam moze załątwie jeszcze czarny :-) ale kiedy chesz graćw tygodniu czy w weekend :?: ja bym sobie tez ciupnoł :mrgreen:
Ja moge w sobote,lepiej troche wczesniej, w piatek mam rano wojsko a od chyba 17 trenig to meidzy tym moge a w inne dni to poniedziaki tylko. A kiedy wam pasuje?? jutro w budzie dostane troche kart to sczaisz czy one jakieś dobre sa wogóle :mrgreen:
GoW oczywiście jak uda mi się je przetłumaczyć i je zrozumie :mrgreen: dobra moze być sobota też bym wolał wcześniej ok 13 :-) bo żeby sobie pograć trzeba mieć ze 3h napewno :lol: :lol: pasi wam ta godzina :?: to co jednak cava nie gra i ci daje karty :?:
no no zreszta zaraz go tu sciagne, moze jednak ciupnie z nami :mrgreen: Cava co ty na to?? jak nie to karty jutro widze :mrgreen: A "cole" ci na mecz przyniose :twisted: mi też by pasilo tak kolo 13,13.15.
spoko że tobie i ex0nowi sie spodobała gierka :mrgreen: bo widze że się angażujecie :-) przynajmniej bede miał z kim grać i deck nie bedzie leżał bezczynnie :-D a po maturach załątwie jeszcze 3 graczy i szczelimy sobie jakis turniej większy bo w tedy bedą miali czas wolny :mrgreen: no ale jak wy bedziecie miali czas to też walniemy jakiś turniej :-) a czy sie fest3r zangażuje to nei wiem...... :-P
Ja w to gralem w gimnazjum mam jeszcze pare kart ale jush mnie to nie kreci.....ale jest to niezla gierka
Nie ma to jak piotrus pan:]]]] Chyba kazdy w to gral