Oglądałem Cały mecz za pleców brata..
Wersja do druku
Oglądałem Cały mecz za pleców brata..
Byli sędziowie, a oni są od spraw dotyczących danego meczu. Wychodzi na to że było 3 sędziów-Ściema, Ergagon, Apollyon. Zadecydujcie co zrobić. Regulamin turnieju jest w dziale 2 vs 2.
Jutro od 18-20 bedziemy grac dwie kolejki pod rzad wiec nadrobimy zaleglosci..mam nadzieje
to opóznienie wynikło z braku czasu oczywiscie(ktorego ja w zasadzie mam w nadmiarze wiec tylko czekam az reszta sie dogada)
Panowie nie było mnie na forum, ponieważ nie umiałem się zarejestrować. Chciałbym wytłumaczyć, że NIE gram, na czitach. Wszystkie oskarżenia są niesłuszne a i sędzia nie ma żadnych dowodów. Zapewniam, że ani ja ani żadna osoba z klanu [ABG] nie gra na czitach! Szkoda ze nie zrobiłem wtedy, screna ani nie nagrywałem dema, bo było by wszystko jasne, ale więcej tego błędu nie popełnię i w następnych meczach będę robił screny i nagrywał swoja grę, bo pewnie już wszyscy będę mówić ze na czitach gram jak tylko kogoś zabije. A odnoszę wrażenie z tego co przeczytałem ze po prostu ex0n i God nie umieją przegrywać i za wszelka cenę chcą udowodnić ze ich przegrana wynika z mojego wg nich czitowania co powtórzę jeszcze raz NIE jest prawdą !!!
jakbyś nie zauważył pdaczas meczu sędzia mówił zżeby przerwać ale graliśmy dalej, jakbyśmy chcieli wygrać za wszelką cenę to byśmy przerwali wtedy mecz. A co ci tak foram spadła jak tylko powiedzilei o chetach??jestem ciekawy?Jakoś ci przestało już wychodzić wszystko.A te sytuacje o których Apollyon pisał?
A wy dalej swoje.Admin ligi niech coś zrobi i zamknie temat bo to się nigyd nie skończy
ale marchewa w tym przypadku admin nie moze zakonczyc tegoo tematu bo to on w nim gral i nie moze zadecydowac-jak by w innym meczy bylo to wiadomo co by bylo...ale moze cos tu zaraz napisze
co ty KCA masz do gadania przeciez od gadania jest sędzia a on własnie napisał że miałeś chety ;-)
Ten jak to nazwałeś "Nowy CS" nazywa się Source(bo tak sie nazywa silnik graficzny)Cytat:
Zamieszczone przez F@T@L!TY
I wątpie żebyś był w najlepszym klanie, nigdy Cie nie widziałem na najbardziej Pr0 Servach, gdzie grają najbardziej Pr0 gracze:P
I wdg mnie srałeś a nie walczyłes:P
Cytat:
Zamieszczone przez Eragon
hehe dokładnie :mrgreen: miałem sam to napisać wczoraj ale czasu nie miałem :-P