Ja grałbym na normalnym serwie i jestem gotów go ratować a na kolejnym modzie nie chce mi się grać. Według mnie powinien być chodź jeden normalny serwer tp lub ffa.
Wersja do druku
Ja grałbym na normalnym serwie i jestem gotów go ratować a na kolejnym modzie nie chce mi się grać. Według mnie powinien być chodź jeden normalny serwer tp lub ffa.
Już jest tylko mapki nie porobione ;]Cytat:
Zamieszczone przez KnifeMan
Już jest tylko mapki nie porobione ;]Cytat:
Zamieszczone przez KnifeMan
Dokładnie to co napisał Galardo . Są już dwa mody a podstawą dobrej sieci jest przynajmniej jeden serwer ze standardową rozgrywką , więc FFA albo TP . Ja osobiście proponuje FFA , ale nie wiem czy frendlyfire się sprawdzi - bo jak ktoś w kogoś strzeli to zaraz się zaczną napierdzielać nawzajem i ogólny chaos , chociaż myślę ze można by nad tym pomyśleć . :-) :-)
Dokładnie to co napisał Galardo . Są już dwa mody a podstawą dobrej sieci jest przynajmniej jeden serwer ze standardową rozgrywką , więc FFA albo TP . Ja osobiście proponuje FFA , ale nie wiem czy frendlyfire się sprawdzi - bo jak ktoś w kogoś strzeli to zaraz się zaczną napierdzielać nawzajem i ogólny chaos , chociaż myślę ze można by nad tym pomyśleć . :-) :-)
TP:) mysle ze to bedzie najlepsze"D
TP:) mysle ze to bedzie najlepsze"D
jest plugin za to odpowiadajacy atac zabijesz kogos 3 razy i ban :] 2 razy dostaniesz bana to się nauczysz
TP/FFA, żadne mody...
DiabloMod lub surf ;]
TP najwyżej BF2
FFA lub ZombieMod jak dla mnie :)
Dokładnie zm albo ffa:)
JA mysle ze TP bedzie najlepsze poniewaz jednak to podstawa gry i zawsze duzo osob bedzie gralo:) przynajmniej ja i smok i pare innych osob;]
i prosze o argumentacje swoich porpozycji
tp odpada bo i tak nie umieją zagrać tp i tak będzie rash aż do granicy rashu a potem po upływie tam kilkudziesięciu sek znów wolna amerykanka :D
na ffa przynajmniej nie muszą stwarzać pozorów że tp grają :D a zm jest zajebiste :P
A może diablomod nijest glupi plus bf2 fajna kombinacja by była
TP. Granice raszu, 0 zbędnych pluginów, solidni admini.
Wydaje mi się że FFA lepiej się sprzeda na chwile obecną.. :-)
Ok Panowie wszystko mamy ustalone.. Wszystko przygotowane.. Tylko czekamy na wpłaty.. A temat jest już w ogłoszeniach!
A.C.A.B na razie jako jedyny się zgłosił ...
Jarek zapanuj Ty nad tym osobiście bo ja tego inaczej nie widze.
Wybaczcie bo jestem troche na fazie bo u Andriego piliśmy ^^
no ludzie co jest z wami co sie zglaszali ? czemu nie biezecie nr konta od exona szkoda czasu :)
przypuszczałem że tak będzie połowa co się zadeklarowała pewnie zrezygnuje
Spoko ja wyśle jutro 20zl narazie.