Ty wiesz wogle o co w tym chodzi ?
Wersja do druku
Ty wiesz wogle o co w tym chodzi ?
nom istalujesz plugin na innym serwerze ktory czesto jest zapełniony podajesz w pluginie ip wybranego przez nas serwera z naszej siecii i jak oni maja pelny serwer ktos prubuje wejsc do nich na serwa przekierowuje go do nas tylko musimy miec wtyki i znajomosci najlepiej zeby miec kogos w rzezni bo tam bysmi ladnie graczy nalapali :hah:
WW^ jednym słowem: JESTEŚ IDIOTĄ ;-D
Myślisz, że jakaś inna sieć zrobi przekierowanie do konkurencji ?
Idź ulepić bałwana bo głupiejesz od tego komputera.
Według mnie to chory pomysł bo:
1. niech ludzie sami wybiorą czy chcą u nas grać
2. ja bym się wkur... gdybym chciał zagrać na danym serwie a tu nagle znajduje się na innym
3. to co powiedział mariosz
bałwana <---juz lepiłem wczoraj jestem chory i nie zamiezam wychodzic ale napisałem trzeba miec wtyczke :pczyli tak zebys zrozumial (tak jak by miec kreta na war3) ja moze bede miał takie wejscie i zdaje mi sie ze saved tez:)
Mówisz o RzeZni.eu ?
Coś mi się nie wydaje abyście mieli takie wtyczki bo właśnie sobie rozmawiam z XvAK'iem - H@ RzeZni i Laionikiem - S@ RzeZni i nie mówią nic o rekrutacji ;-)
Poza tym takim dzieciom jak Ty, co słownik widzieli chyba tylko na wystawie w księgarni to mogą dać rangę "Kretyn" o kolorze sraczkowatym niż admina.
PS1: Żeby wgrać taki plugin na serwer musisz mieć dane do FTP a jak już pisałem Tobie nawet nie dadzą flagi na slota.
eot.
Nie rfs poprostu szukam obiecuje ci ze jak dostane zgode od exona na serwer to sobie taki plugin wgram w innej sieci ale nie u rzezni ale napisałem fajnie by było o to mi chodzilo i z jednym masz racje za dużo komputera a nie chce mi sie błedów ortograficznych poprawiac bo po co?
Żałosny pomysł, zamykam na amen.
WW^, mieliśmy porozmawiać.. Wiesz dobrze że zbieramy się wszyscy wspólnie żeby uniknąć takiej sytuacji jak ostatnio gdy straciliśmy dobrze rozreklamowany serwer.. Lokalizacja Niemcy, firma netshoot.pl, sloty - 12 slotów.. Napisz nam więcej szczegółów..
To jest serwer który będzie prowadzony przez Ciebie WW^ i shifta?
Jak już jest serwer nie możemy pozwolić żeby się marnował.. Napisz mi jeszcze jak przewidujesz jego przyszłość ? Po prostu przed stworzeniem działów chciałbym wiedzieć ile potrwa jego żywotność i na ile jest opłacony i czy jest sens w ogóle to robić? :-)
Ja Ci odpowiem za WW^ - nie ma sensu, może SHIFT da radę ale ten typek WW na pewno nie...