niceshoot.pl przemo tez bieze z tego wlasnie gadamy na skype i dogadujemy sie z tym kolesiem od tych serwerow proponuje nam serwer vps za 78zł starczy na 22 sloty publiczny i jeszcze prywatny 300gb transfer ale nie jestem w tym obczajony :P
Wersja do druku
niceshoot.pl przemo tez bieze z tego wlasnie gadamy na skype i dogadujemy sie z tym kolesiem od tych serwerow proponuje nam serwer vps za 78zł starczy na 22 sloty publiczny i jeszcze prywatny 300gb transfer ale nie jestem w tym obczajony :P
Opłaca się, ale szybko odechce Ci się płacić. 300gb jest przeznaczone na forum, stronę itp ;)
spokojnie mariosz placenie to jest tylko na poczatek pozniej bedziemy negocjowac z firmami:)
wiec dotalizmy info co do vpf od doradzy firmy
ok, więc tak jak mówiłem serwer VPS mógłby być na prawdę dość ciekawą alternatywą. patrząc też, że kupno vps o parametrach za około 90-95zł pozwoli na wystartowanie 2-3 serwerów publicznych
ewentualnie można postawić serwery głosowe: teamspeak, ventrilo. serwery innych gier
tylko że w przypadku serwerów głosowych trzeba to zrobić na własną rękę, na serwerach VPS tymczasowo można zarzadzać tylko serwerami gier
poprzez panel
dobra shiftu prosilbym cie zebys podal jutro jakies konto na ktore mozna przelac pieniadze) zbierzemy na 2 serwy, jesli kasa zostanie to bedzie na kolejne miesiace;]
co do serwow to postawmy narazie 2, zajmijmy sie reklama zeby byly pelne. Jesli bedzie git to mozna pomyslec o wiekszej ilosci serwow;d
Tom właśnie z Przemem gadamy na temat tego vps czyli dedyka koleś proponuje z 90zł -95zł z możliwością położenia 3 serwerow publicznych po 20slotow lub 2 serwery po 32sloty :) tylko potrzeba takiego który się już bawił w to :)
mysle ze 2 serwy po 32 osoby beda dobre:) WAR3 FFA. co do osoby pisz do tombcia albo knifemana;]
wiec tak jezeli sie zgadzacie to mozecie na moje konto wplacac jak na razie mam puste bo poplacilem rachunki wiec sie nie pogubimy :) ja wpłacę cos od siebie tam i w niedziele powiem ile jest kasy i wtedy sie wykupi serwer albo bede informowal na bieżąco :) zgadzacie sie na takie cos jak tak to podaje nr konta i dane do przelewu itp :) ?? mam jeszcze jedna wiadomosc do was od glownego admina tej firmy :) a wiec
a jesli bym wykupił na 2 miesiące 2 serwery po 32 sloty jaka by była cena?
i czy byłby jakis rabacik
Karol 21:52:47
normalnie kosztowało by: 236zł
w lokalizacji : Sosnowiec
oczywiście VPS są postawione właśnie w tej lokalizacji
w przypadku kupna jako serwery gier w standardowej ofercie przy zakupieniu większej ilości slot oczywiście oferujemy rabaty
niebawem też będziemy wprowadzali liczne promocje / rabaty dla stałych klientów
Serwery z sosnowca, pingi powyżej 80.
Serwery wykupuje się w gdańsku, warszawie szczecinie i poznaniu, żeby pingi były 10-25
a 3,69 za slot w sosnowcu to drogo ;s
W dedyku jest o tyle fajnie że możecie robić wszystko z serwerami, zmieniać ilość slotów w każdej chwili i postawić nowy serwer, lecz przy większej ilości są mniejsze pingi i mniej fpsów oraz na dedykach nie ma takich rzeczy jak panel (np. reset serwera) wszystko musisz robić sam. A 2 serwer po 32 osoby nie opłaca się gdyż lepiej postawić 3 ale z mniejszą ilością osób (na 32slotach jest straszna plątanina).