-
Wybierałem pomiędzy Przem'em i Knife'm, ponieważ Przemo jest ogarnięty i zasponsorował serwa, a Knife dlatego że znam go, trochę jest ogarnięty, da się pogadać oraz jest bardzo aktywny na forum i na serwie. Moja decyzja padła na ... Knifa !
DiLL i Street są zajebistymi kandydatami, ale jednak są zajęci życiem prywatnym i nauką także nie spędzają przy tym tyle czasu ile trzeba, dlatego ich nie brałem pod uwagę przy oddawaniu głosu.
-
ja wybieram dilla albo przema niech ktos zaprowadzi pozadek bo jeszcze pare dni i moze byc koniec z csp praktycznie musimy zaczynac odnowa:( niestety sorry sreet ale ty sie nie sprawdziles:(
-
konca csp nie bedzie:)
serwy o ile sie orientuje rusza od listopada wiec jesli ktos ma mozliwosc wsparcia finansowego pisac do przema na gg albo shifta lub Galardo:)
-
a kto bedzie hostowal serwer??
Ja swoj glos oddalem na swojego kandydata ;-) z ankiety wynika ze albo przemo albo człowiek-kosa a ja bym proponował zeby obaj zajeli sie serwerem bo co dwie głowy (czyt. nóż w głowie) to nie jedna. i chyba tak byłoby lepiej.
1. stabilniejszy bedzie serwer jezeli chodzi o dowodzenie.
2. łatwiej bedzie zajac sie serwerem gdy beda go prowadzic 2 osoby niz jezleli wszystko byloby na jednej.
3. zaraz cos wymysle ale zalet jest duzo :D
-
H@ juz wybrany wyniki oglosimy pozniej:D
Z RADOSCIĄ INFORMUJĘ ŻE NOWYM H@:
[glow=blue:e7dbc48cdc]SERWA WAR3 ZOSTAJE: PRZEMO & KNIFEMAN[/glow:e7dbc48cdc]
[glow=yellow:e7dbc48cdc][shadow=yellow:e7dbc48cdc]SERWA FFA ZOSTAJE: SHIFT & GALARDO[/shadow:e7dbc48cdc][/glow:e7dbc48cdc]
ZYCZE IM POWODZENIA I LICZE ZE ZGODNIE Z TYM CO SLYSZALEM NA POCZATKU LISTOPADA RUSZA SERWY:)
-
i Bardzo dobrze :P Gratuluje Nowym H@ Nowego stanowiska i mam nadzieje że się będą na nim sprawdzać :hihi:
-
No serdeczne gratulacje :P a jak z forum??
-
Gratulacje dla nowo wybranych H@ !!
Pozdrawiam, Wiedzmin.
-
-
Gratulacje myślę że bedzie też taka atmosfera jak na war3 (staarym).... i bedzie się dobrze współpracowało
pozdro korni007