ALE TO JEST NIEMOZLIWE ZE MU SIE SKASOWALY ! ! ! ! !! MA WH NIE DAWAC MU SZANSY @! !
Wersja do druku
ALE TO JEST NIEMOZLIWE ZE MU SIE SKASOWALY ! ! ! ! !! MA WH NIE DAWAC MU SZANSY @! !
wez sie ogarnij czlowieku bigosowi tez sie kiedys skasowaly wez juz sie na ten temat nie wypowiedaj az mi sie cb zal zrobilo lepszych graczy bys banowal??
[ Dodano: 22-07-09, 13:31 ]
Cytat:
Zamieszczone przez bigo$1337
zgacha x 2?Cytat:
Zamieszczone przez bigo$1337
Ja też myślę żeby dać mu 2 szanse a nie od razu skreślać go z listy
A co do ciebie MaCoo to ochłoń a nie od razu z ryjem do każdego, kto źle się wypowie na twój temat . Każdy ma swoje zdanie i musisz to uszanować
to jak dill'u moge cie prosic o unbana bo lewan chyba sie na forum nie pojawi ? wiec ty rospatrz sprawe
Wg mnie jednak poczekaj na Lewandorwowa - ( dobrze? xD ), ale tak na tą chwilę to bym Cię ułaskawił bo ja jestem na bl mimo, że pojawiłem się na niej dopiero po jakimś czasie jak już przestano mi dawać banany za bl i nie kumam tego ale kit, a w dodatku to nie kumam tego wpisu tylko id lan i demka jakoś nie zauważyłem. A Ciebie nie kojarzę, abyś kiedykolwiek urzywał citów, aczkolwiek opinia o jakimś tekstcie na dworze wzbudza moje podejrzenia.
ok poczekam
[ Dodano: 23-07-09, 12:39 ]
tylko ze zrobil ss'y i na forum nie zajrzy!!
Hemik opanuj BOBA... jeśli miał WH to prędzej czy później i tak go się złapie na cheatowaniu
Z TheMacoo nie miałem nigdy większych problemów, dziwnie czasami gra to cyknie się mu fotki i git. Jednak MAcoo opanuj słownictwo bo z takimi słowami to możesz sobie wyjeżdżać do przyjaciół lub kolegów a my nie jesteśmy ani tymi ani tymi.
Moja ocena... dajmy mu jeszcze jedną szansę, jednak następnym razem coś "zgubisz" "skasujesz" "wyrzucisz" a my Ciebie skasujemy, wyrzucimy i przerobimy na konserwe turystyczną.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
ok a to dostalem unbana czy nie??
Zaraz dostaniesz jeśli go jeszcze nie otrzymałeś ;-) Luzuj porty, dodatkowa godzina bez CSa dobrze Ci zrobi ;-) Ładna pogoda jest, idź na dwór (lub pole, zależnie od województwa w którym mieszkasz ;-)) pobaw się z innymi dziećmi z bloku ;-)
Nie obrażaj go !!
W końcu ma 95 lat, a w takim wieku nie łatwo jest poszaleć xD