Neo Off TOP !!!
Wersja do druku
Neo Off TOP !!!
No to dobra. Jest stan 22:1. Więc rfs możesz już podjąć decyzje ... Weź pod uwage to, iż napewno z adma na serverze War3FT nie zrezygnuje. Pisałem już kilka razy dlaczego zrezygnowałem z FFA. No dobra dość tego tłumaczenia się. Sądze, że mnie zrozumiesz i podejmiesz słuszną decyzje ...
Hmmm... oczywiście,że TAK. Jak już wyżej wspomnieli inni użytkownicy : wprowadzasz miłą atmosferę , gracze Cię lubią i jesteś ogarnięty. rfs, ma trochę racji lecz zgadzam się z Tobą Kali, bo adminem War3 zawsze chciałeś być i to nie raz mówiłeś :].
Pozdrawiam :-).
Jestem na tak spoko ziomek i dobrze sprawuje funkcje admina na FFa
pozdro
jestem na TAK, przyjemnie sie z nim gra
Sporo się nad tym zastanawiałem, ale dałem głos na tak... z tych kandydatów ten jest najbardziej odpowiedni, ma doświadczenie na serwerach cs-portal.net przez co powinien być bardziej efektywniejszy. Jedyna wada jest w tym że zgarniamy admina kosztem innego serwera. Decyzja należy do modernatora i wcale bym się nie zdziwił gdyby pomimo tych wszystkich głosów na tak wynik byłby na nie.
ja tez jestem na TAK czesto gra na serwie, ogarnia, wprowadza fajną atmosferę...
ja tez jestem na tak,poniewaz osoba starajca sie o adina jest bardzo odpowiedzialna,dojrzala,kulturalna i bez problemu radzi sobie z obowiazkami admina ;) jednym slowem ta osoba wklada cale serce w adinowanie ;)
to on jeszcze admina nie dostał? jeeeezuuuuu, zamulasz rfs
Dokładnie rfs nie zamulaj. Daj mu już tego adma wiesz że będzie najbardziej kompetentną osobą do tego, poza tym 1 miejsce się zwolni na FFA i baku będzie się wysilał nad wybraniem kandydata xD