nonsteam!!! tam nie ma przyszlosci
Wersja do druku
A czym się różni ns od steam?? Na steam jakieś przypływy skilla się ma??? A może trudniej jest?? Bo ja nie kapuje tej wypowiedzi... Ja osobiście wolę te 40zł przeznaczyć na coś innego niż "steam cs". A jak ty swoją przyszłość wiążesz z cs to gratuluje :hug:
Panie low-> pro :]
Filmik zajebiaszczy 10/10 chcialbym tak grac :P A ja kiedys simiego zabilem haha :D
Cytat:
Zamieszczone przez Street
8/10 graczy gra lub gralo na czitach ...ogolnie cieszylbym sie jakby ns zlikwidowano.nie wiaze mojej przylosci z cs.Gram bo lubie poprostu a jak widzialem kiedys na ns staty po 80-5 i info z dupy+refleks to mnie jebie.Dlatego steama wole=] wiec street takimi statami na ns nie masz sie czym chwalic
czyli co mówisz żę czituje tak?? :-D a twoim argumentem jest to że "bo na ns mają dobre staty to czit/ tylko steam nie ma czitow" no to gratuluje stary :hah:
czy ja napisalem ze czitujesz?czy napisalem ze na steam nie ma czitow? nie wiec morda
Cytat:
Zamieszczone przez SIMI
Cytat:
z twoich wypowiedzi wniosek jest taki:Cytat:
Zamieszczone przez SIMI
1. Wg statystyk przeprowadzonych przez SIMI'ego 8/10 (czyli aż 80%) graczy na servie ns takim jak nasz w3f'cik kochany gra lub grało na czitach
2. Na NonSteam nie ma przyszłości, aczkolwiek gdyż ponieważ takie staty jak 80/5 +info z dupy +refleks to SIMI "jebie", bo to przecież nie do ogarnięcia jest czit mur beton dlatego lowpro SIMI gra na steam... gdzie jak ktoś ma 10/23013012 to jest kozak :-D
3. Skoro SIMI nie ogarnia statów 80-5 i uważa, że to czit to co dopiero te z mojego ss powyżej? (143-5) dla mnie wniosek jest prosty... 80%graczy na ns gra na czitach, a jeśli ktoś ma staty takie jak 80-5 to cziter (sam tak napisałeś) a więc drążąc temat dalej jestem czit to chyba proste..
Chyba że sam nie wiesz co piszesz ;-) oj ta wódka uderzyła Ci do głowy
Boże Street takimi statami na ns nie masz sie co chwalić , bo tam głownie grają sami początkujący gracze...I nie najlepsi .. Simi nic nie pisał że masz wh..
czy ja mowilem ze kazdy kto ma takie staty czituje? nie...mam dosc debatowania z toba poniewaz co raz wieksze glupoty piszesz.a dla twojej swiadomosci przed twooim na forum i w ogole na serwer cs-portal ffa zrobilem rekord 96-0 moze tombcio,LazLo albo klusek pamietaja to:))
i chce dodac ze jestes duze dziecko...ktore musi postawic na swoim
Najpierw piszesz że 8/10 graczy czituje, że nonsteam jest do dupy, że tu nie ma przyszłości, że chcesz aby zlikwidowano.. Dobra widzę że mój błąd, żę w ogóle zacząłem rozmowe.. Papa :papa: pff :zzz: