-
już Ci pisałem knifeman... Puni jest nadpobudliwy a ty jak mu ciągle coś wytykasz, komentujesz, przeżywasz jego decyzje, robisz wąty to po prostu go prowokujesz... Wiesz jakby mnie ktoś tak komentował "NAGMINNIE" jak to robisz ty to też byśmy sobie dobrze nie pożyli
-
no to musze potwierdzic ze puni jest nadpobudliwy ale z niego dobry admin jest
-
To twoje zdanie nawet jeżeli byś miał do mnie pretensje że Ci nagminnie zwracam uwagę i nawet jakbyś mnie nie lubił to ja bym Cię przeprosił i nic bym do Ciebie nie miał do momentu ... dopóki byś mnie nie zwyzywał.
[ Dodano: 04-11-08, 16:25 ]
Jestem po prostu zły bo to co było na screenach to tylko jedna dziesiąta tego co na mnie powiedział. A co do mojego kolegi to Punisher jest drugim adminem który nie daje mu spokoju.
-
Knifeman ty chyba nie pojmujesz istoty admina.. admin to swoisty boss servera... musisz się liczyć z jego zdaniem... to tak jak idziesz do kościła.. idziesz do spowiedzi a w pokucie dostajesz 10 zdrowasiek.. a teraz tak jak ty to robisz z punim zacznij kwestionować pokute księdza.. "blleee 10zdrowasiek??! co to ma być.. za co?? ocb?? weź napisze na forum katolickie wkleję screeny i zobaczysz"
gdybyś nie kwestionował co chwile decyzji admina to by problemu nie było... A ja bym chciał zauważyć, że to ty wiecznie masz problemy.. admin jest że tak to ujmę wyżej w hierarchii servera od Ciebie.. jak coś nie pasi to zmień serv i tyle...
Ja nie komentuje adminów, przestrzegam zasad i żyje sobie dobrze
-
Masz racje Street masz racje, ale admini mają swój regulamin, a kiedy go złamią mogę zaingerować zwłaszcza kiedy sprawa dotyczy mnie rozumiesz po to są skargi na adminów. Bo jakby nikt nie kwestionował zdań adminów to by nie było skarg. Ale masz racje że nie powinno się polemizować z adminami. Nawet był chyba kiedyś taki punkt w regulaminie starym. :P
-
ty mowisz o swojemu koledze a czy jest tu zajerestrowany jak jest to czemu nei napisze skargi tylko ty robisz to za niego jak w jakis sposob puni bedzie mu dokuczal dawal bany to teraz musi podac powod
-
Ziomal mój kolega ma 13 lat jest tu zarejestrowany od nie dawna, ale nie może tak często wchodzić na kompa jak większość. Poza tym on już się tu wypowiadał przy temacie "cheaterzy" który założył właśnie punisher. No i z tym moim kolegą to dziwna sprawa jest bo zawsze se normalnie grał a od jakiegoś czasu Willy cały czas dawał mu bany kompletne i go musieli odbanowywać a teraz się punisher się uwziął i nie wiem czemu no .... :/ :/
-
a ty ciągle z tym regulaminem -.- omg.. no ja nie wiem czy ty sobie tapetę z tego regulaminu w pokoju zrobiłeś czy co? Knifeman ogarnij się...! Przeproście się na wzajem i problemu nie będzie! bo to co ty robisz teraz knifeman na tym forum to nie żadna walka o swoje, pokazanie że prawo i srawiedliwość [Pis] :hah: zawsze wygrywa tylko swoiste pierdzielenie i doszukiwanie się dziury w niczym-.- Pomyśl! jakby nie było regulaminu...! po co te problemy? zamiast załatwiać wszystko spokojnie to ty ciągle donosisz i kablujesz a potem się dziwisz że admin się na ciebie uwzioł =\ paranoja stary -.-
-
Masz racje Street ale on mnie wcale nie przeprosi poza tym nawet nie powiedział mi nawet czemu mnie wyzywał ani dlaczego cały czas banuje mojego kolegę. Chociaż sprawę z moim kolegą już razem z RuFuS-em rozwiązałem. :P
-
aha i powiem jeszcze jedno masz slota tutaj podajrze i prosze bys juz nie pisla ic na admina czacie bo naduzywasz go ja za t obana odrazu od rsl dostalem i do poki admina nie dostalem ic nie pisalem bo wiedzialem jakie beda tego skutki,ale w twoim przypadku to jak do sciany