-
Mam pytanie.
rUrzofe Pingliny vs ARABY.pl (20.09 o 22:00)
Niepasuje mi termin rozgrywki, rozmawialem z mL i on zgadza sie na przesuniecie meczu.
I tu mam kilka pytan :
1 Jaki mamy ostateczny termin aby rozegrac mecz.
2 I czy musi to odbyc sie na waszym serwie, z waszym sedzia
(Znam mL z rl od podan 3 lat i napewo nie bedziemy sie oskarzac o jakies czity lub cos w tym stylu).
-
nie musi być koniecznie na naszym serwerze ale lepiej by było gdyby nasz sędzia był.
1/8 chciałbym zakończyć w niedziele.
także do niedzieli macie czas.
będziecie mogli mieć swojego sędziego pod warunkiem że zobacze screeny i demko obejrze.
-
Mnie kompletnie nie pasuje termin: 21 Wrzesnia o godzine 22.
Moglbym grac o 18.
w Poniedzialek wstaje o 6, wiec chce sie wyspac. Pogadam z rywalami.
-
zal macie ustalone daty gry i godziny ;p a ty chcesz zmienić godzinę mama ci nie pozwoli grać o tej godzinie wez sie ogarnij xD
-
NazI, nazi ty sie ogarnil ty pewnie chodzisz do podstawowki i masz na 9 godzine ja wtsaje o 5.30 i mozna zmienic godzine na 18.00 reszta zalezy od bama
-
Nazi jestes po prostu nienormalny... w sobote moglbym grac o 24:00 nawet, bo rano sobie moge wstac o 11... Ja chodze do gim i wstaje w poniedzialek o 6:00, wiec chce sie wyspac. Mardog ja z Bamem porozmawiam ;]
-
-
Cześć.
Skoro 1/8 miała zostać rozegrana do niedzieli, to dziś powinniśmy dostać już rozpiskę ćwierćfinałów, nieprawdaż? Jeśli jednak źle się orientuję, poprawcie i odpowiedzcie na pytanie kiedy zagramy następne mecze?
Pozdrawiam - Tatar.
-
Powinny być, ale pewnie beda na jutro.