Musze coś wyjaśnić - po co wam wszystkim admin?? do zabawy?? Jak na pozątku się zrzucaliśmy to zrzutka była na sloty a nie na admina. To wy chcecie slota czy admina - bo to jest różnica.Cytat:
Zamieszczone przez dadus
Wersja do druku
Musze coś wyjaśnić - po co wam wszystkim admin?? do zabawy?? Jak na pozątku się zrzucaliśmy to zrzutka była na sloty a nie na admina. To wy chcecie slota czy admina - bo to jest różnica.Cytat:
Zamieszczone przez dadus
Ej God ja niechce admina do zabawy :-P :-P no a jak chodzi o sloty to ja też sie moge dołorzyci :-)
oczywiście ze ja :) chciałem sie złożyć już na ten miesiąc ale jak z nim gadałem to kasa już poszła.Cytat:
Zamieszczone przez God
dobra ja też dołoże sie na slota ,dam w szkole andriemu czy tam komu ale jak mam dać 10zl czy 5zl?
może jeszcze napówie qmpli z klanu zobacze
Lepiej nie namawiaj, bo potem bedziesz chciał grać spary.. a w 3 klany ciężko będzie znaleść czas odpowiedni.
przecież już wielokrotnie pisałem że klan rozwiązuje :hihi: a slotów zawsze będzie więcej :] dzisaj ostatni spar z BT o 14.00
miazga to ja dam z tobą :-)10zł
Ja tez sie doloze:) :cool:!Jak A.C.A.B odda kase miazdze za serwer!
[ Dodano: 2007-05-16, 20:39 ]
Ejjj a kiedy mozan sie za ten serw zżucic??
Jak wiadomo nieprzedłużyliśmy serwera na drugi miesiądz.. Kase odałem Bam'owi i God'owi.. Jeżeli ktoś nie dostał swojej wpłaty pisać do mnie PW..
Temat uważam za zamkniety..