Ja kiedys gralem ale w YU-Gi-Oh ale mi sie znudzilo.Mam 46 oryginalek i chyba do pieca wyzuce:)
Wersja do druku
Ja kiedys gralem ale w YU-Gi-Oh ale mi sie znudzilo.Mam 46 oryginalek i chyba do pieca wyzuce:)
Ah GOD nie bylem na forum przed treningiem wiec nie wlziolem kart ale ja nie wiem czy mam czas w to grac i jak chcesh to moge Ci te karty dac a podobno nie sa najgorshe :D:D:D.......ale jeshcze sie zastanowie z tym czy bd w to gral czy nie
Ah GOD nie bylem na forum przed treningiem wiec nie wlziolem kart ale ja nie wiem czy mam czas w to grac i jak chcesh to moge Ci te karty dac a podobno nie sa najgorshe :D:D:D.......ale jeshcze sie zastanowie z tym czy bd w to gral czy nie
oki jak coś to mi możesz dać :mrgreen: Nie mam nic przeciwko-albo możesz pożyczyć :-D
oki jak coś to mi możesz dać :mrgreen: Nie mam nic przeciwko-albo możesz pożyczyć :-D
Karty obczajone-grało się fajnie :mrgreen: hehe mi pasi a jak wam ex0n, fest3r?
zapomniałeś chyba o Dr4gonie :-P
hazard i nic więcej :-P
nie nie zapomniałem-dr4gon anm tłumaczył czyli jemu pasi-bo to kapuje. A my dopiero kminiliśmy, niestety musiałem wcześniej lecieć :-/
GoW ale tobie wogule rundka nie poszła i miałeś dziwnego decka bo sam zabardzo nim nie umiem dobrze grać :mrgreen: jakbyś widizał np jak my grali potem na serio i jak grałem swoim deckiem jakie mi dobre karty podchodziły :mrgreen: :mrgreen: spytaj sie ich jaki kombos mi wyszedłz chłopów 1/1 miałem 8/6, 6/6, 7/7 i 5/5 :mrgreen: to jakby tak tobie psozło to jeszcze bardziej by ci sie to podobał :-P