-
W jednym z bezsensownych tematow Miazgi zapytales sie go czy te tematy to tylko dla postow a on powiedzial ze 50/50.
Napisales:
"skoro tak by było więcej postów to to jest spam i za takie coś powinno być ostrzeżenie."
A pozniej:
"nie lubie dawać ostrzeżeń :-P
napisałem mu tak żeby sie powstrzymał od spamu :-P"
Moje pytanie:
Dlaczego nie zastosowales tego do Andriego??
-
1. Miazga pisze tematy i na temat w każdym dziale.
2. Może i bije posty ale są ono dłuższe niż 4 słowa.
3. Jeśli dalej sie będziesz wykłucał to zamkne ten temat bo to nie jest kolejny dział gdzie od kłutni.
i to tyle z mojej strony ;-)
ps. Daniowy jesli widziałeś kiedyś spam to zaobacz na forum ogame bo to co Miazga pisze to nie spam i powiem ci jeszcze że kolejny raz prowokujesz kłutnie.
-
1. Miazga pisze tematy i na temat w każdym dziale.
2. Może i bije posty ale są ono dłuższe niż 4 słowa.
3. Jeśli dalej sie będziesz wykłucał to zamkne ten temat bo to nie jest kolejny dział gdzie od kłutni.
i to tyle z mojej strony ;-)
ps. Daniowy jesli widziałeś kiedyś spam to zaobacz na forum ogame bo to co Miazga pisze to nie spam i powiem ci jeszcze że kolejny raz prowokujesz kłutnie.
-
Bam niestety nie możesz zamknąc tematu gdzie toczy sie debata :mrgreen: :-P
-
Bam niestety nie możesz zamknąc tematu gdzie toczy sie debata :mrgreen: :-P
-
On wszystko moze chyba tak mi sie wydaje
-
On wszystko moze chyba tak mi sie wydaje
-
Trudno Powiedziec cos na ten temat
ale mam nadzieje ze w przyszłosci Dziecko bedzie normalne
-
Świat jest pełen przedziwnych zdarzeń które zwykłemu człowiekowi nie przyszły by na myśl. Temat jest interesujący ale nie jestem przekonany że to dziecko ma jakiekolwiek szanse przeżyć jeżeli jest takie małe :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
P.S.Dzięki za lekcje jak obsługiwac forum ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D
[glow=red:90dad2d030][/glow:90dad2d030][glow=red:90dad2d030][/glow:90dad2d030]