skoro taki dobry jesteś to może to udowodnisz?
Wersja do druku
skoro taki dobry jesteś to może to udowodnisz?
MOZEMY POWTÓRZYĆ SPAR I MOGE WEJŚĆ ZAMIAST KCA ALE ZEBY NIE BYLO ŻE ODRAZU CZITUJEMY BO BDB GRAMY
[ Dodano: 2007-01-30, 17:40 ]
DOBRA NAPISZ NA GG: 3858377 I ZNAJDZ PUSTY SERV BEZ LAGOW TO ZOBACZYMY
<lol2> kumpli z klanu tez moge bronić:PP
to jest turniej dla tych co sie zapisali. Więc tu nikt za nikogo nie będzie grać.
mi chodziło o coś innego... o 1vs1
POZATYM GRALEM W NOWEGO CSA BYłEM W NAJLEPSZYM KLANIE WALCZYłEM Z PRAWDZIWYM FATAL1TY I JAKBYS GRAL Z NIM TO BYS TEZ GO UWAZAL ZA CZITERA BO CELUJąCO GRA? MOWIAC JESZCZE OGLADALEM DOKLADNIE DEMKO I NIC NA NIM NIE ZAUWZYLEM
No dobra ale Eragon powiedz jakim cudem Ty ogladales mecz skoro ani ja, ani Rulez czy KCA nie widzieli Cie w czasie meczu??? Zreszta na screenach tez Cie nie ma wiec nie wiem jak mogles ogladac CALY mecz???
ale oglądał jego brat apollyon (sory jak żle napisałem):/
Miałem już się nie udzielać w tym temacie, ale chyba się od tego odwiodę.
WY WZYSCY (poza Mną, Eragonem i Sciemą) nie widzieliście drugiej rundy, więc nie możecie powiedzieć na jej temat NIC! Nie ukrywam, że prawie wszystkie sytuacje były zawarte w części drugiej (tej z której, nie mam dema)!
ja w tym temacie się nie wypowiadam-tylko pytanie do OcoChodzi, kiedy macie zamiar zagrać mecz turniejowey z I kolejki :?:
Ludzie sprawa prosta wynik padł niech admin ligi zadecyduje i koniec pierdolenia się ***** skoćzcie się kłucić to jest turniej 4fun a nie ***** nie grać o jakieś nagrody boże admin niech uzna czy powtórzyć mecz i po sprawie... wy macie problemy
A.C.A.B.