-
ok spoko ja nadal jestem za powtorka :/ , i nie czepiajcie sie sedziego , w cs'a gra bardzo dobrze, duzo lepjej od wielu z nas :P ale myslal ze mecz moze przerwac tylko wtedy gdy bedzie ktos oshukiwal(czitowal...) i na to sie tylko patrzyl.
Wiec ja z Aciem jestem za powtorka, sedzia byl i moze potwierdzic ze nie dalo sie grac
-
jak był i może potwierdzic to czemu ani wy ani on nie PRZEWALISCIE WALKI CZEMU?????i teraz wątpie żeby byłą powtórka chyba że .:killzone:. będzie miał chrapke na pare hedów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :!: :!: :!:
-
no to jak macie chrapke na pare hedow to czemu nie zagracie jeszcze raz przynajmniej teraz nie bedzie lagow i walka bedzie wyrownana!!A my przegramy w normalnych warunkach:)
-
strach o 3 pkt. dlatego nie zagramy :mrgreen:
-
strach strachem ale przeciez jestes pewny ze wygracie to moze jednaq zagracie powtorke skoro nie bylo rownych shans a sedzie nie byl taki jak trzeba i a Acio nie mogl grac wiec ja praktycznie gralem sam bo on sie prawie nie mogl rushyc (przypominam ze my nie chcialesmy grac w sobote no ale jakos nas przekonales a pozniej byly jeshcze problemy z kilzonem) ........ Wiec moze sie jednaq zgodzicie , zalezy nam na tym , a i tak mowish ze nie mamy shans wiec zgodz sie i powtorzmy to !!!!!!!
-
O boze kurde zaraz bedzie 10 stron o tym meczu!!!!!
Miazga12 nielubi przegrywac tak to skometuje bo uwaza sie za mistrza a jak przegra oskarza cheat'owanie!!!! Rudy niekometuj juz tego napisz ostatni post o tym czy chcecie powtorke czy nie??????? i tyle i sprawa bedzie zamknieta i niebedzie 10 stron o pierdole!!!!! :-P :?: :?: :?: ;-)
-
cava ustalilismy tak z .:killzonem:. że możemy grac ale żeby dokończyc te 10 min bo gralismy tylko 20 a mamy grac 30 czyli możemy zagrać 10 min :mrgreen:
-
dogramy 5 minut tu i 5 tam i co cieszysz sie chceci więcej dostać !!!! :evil:
-
no to jak taki madry jestes to graj caly mecz od nowa zobaczymy kto dostanie!!
-