Może poprostu Bam przeprosi enQ~ i bedzie po kłopocie ? Takie trudne ? ;f
Wersja do druku
Może poprostu Bam przeprosi enQ~ i bedzie po kłopocie ? Takie trudne ? ;f
hahahahaaha bam moze ty sie wstydzisz swoich stat... ty jestes tak dziecinny ze mnie rozbrajasz... jakis ss z tego jak wwpisywalismy z SIMI kill i co chciales tym udowodnic? ze jestem bot? w dupie mam twoja opinie Non Steamowy bocie... wiec nie pokazoj mi jakis statow kiedy nie gralismy na serio tylko chozdz na porzadny serwer TP lub najlepiej esl (ktorego steam'a nie masz) zagrajmy na podstawowej mapie typu Inferno Nuke Train i mozemy pogadac.
nie zmieniaj tematu nie rozmawiamy tu o moich statach tylko o twoim podejsciu do graczy na serwerze moge miec staty -10:30 i co mi zrobisz?Kod:Ja już sie w tym temacie nie udzielam, bo z takimi nie gadam.
Eragon nie pisz z nim już nich ma uciechę ;-)
najlepiej sie nie udzielac... trzeba to wytlumaczyc
jak chcesz zaloz temat: enQ bot ma staty -5: 100 i tam mozesz sobie piac
CPL'ele :-D de_cpl_mil najlepsza z nich :* Boże Bam przeproś bo i bedzie po kłopocie ;*Cytat:
Zamieszczone przez enQ~
on nie przeprosi gdyz jest to ADMIN!!! Niektorzy nie potrafia dostrzec swojego bledu...
Pisało z 9 graczy aby zmienić mapę (Ja także) Admini nie chcieli zmienić... ok to Mnie jeszcze nie zdenerwowało. Ale kiedy wszyscy zaczeli sie kłócić z adminami oczywiście i Ja musiałem wtrącić swoje 3gr... (już taka moja natura) i tu szanowny Bam postraszył Mnie czymś typu cytuje prawie dosłownie "makaveli chcesz mieć range na forum? juz ja sie o to postaram abyś jej nie dostał" ( wersja cenzurowana ) a, że nie należę do osób które dają sie zastraszyć :P kłóciłem sie dalej... i znowu otrzymałem groźby :P
jak masz -5:100 to tylko zajmujesz slota dla osoby np. Daro który (bez lagów rzecz jasna) rozwalił by cie jak chciał
Lazlo i co z tego że masz steam'a ja mam steam'a 2.0 i na serwerach byłem jeden z najlepszy raz wpadłem na non steam i nie mogłem fraga wbić więc jak chcesz poruwnywać steam do ns to tylko z esl,stp itp. i co umiesz grać tylko grać na mapach de,cs zagraj na aimie nie zagrasz czem bo co nie umiesz ? to jestes bot :)
Przynajmniej 1 walczy o swoje !!Cytat:
Zamieszczone przez makaveli
Tutaj mamy klasyczny przykład dziecka które chce sie podlizać...Cytat:
Zamieszczone przez miazga12
Otóż powiem tak, nawet gracz który ma -100 na 100 ma prawo grać jeżeli nie zabija swoich itp... co do np. Daro wątpie aby coś zdziałał... Ja z Lazlo i Enq pojechali byśmy skład cs-portal.net. Bez urazy ale takie jest życie...
Ostatni raz w tym temacie pisze...
makaveli, chciałeś zmiany mapy tak jak 1983637 osób, zrozum że wszystkim nie dogodzisz bo jeden chce inferno, drugi cbble a jeszcze inny Bóg wie co, dla tego przyjmuję zasadę że jeśli nie można dogodzić każdemu to gramy na tym co wszyscy wybrali wcześniej.
A to moje straszenie wynikło z tego, że zabiłeś członka własnej drużyny i dostałeś kick'a, po powtórnym twoim wejściu zacząłeś się jeszcze głupio pytać za co kick i nie potrzebnie dymić do mnie o to.
To był powód mojego zastraszania...
A co do twojej pracy mamy z ex0n'em pewne podejrzenia ;-)
enQ~, widać czujesz się lepszy mając steam'a, a to jest forum non steam, więc się dziwie co ty tu robisz w ogóle ?? :->
Widzę że nie wytrzymałeś i cie emocje poniosły :] widać u wzorowego gracza ogarnięcie, kulturę i wiele innych cech które posiada każdy gracz twojego pokroju :-)
pozdro, Bam
Dara byście pojechali no co lol to lol ale żeby taki wow ? daro jak nie ma lagów ta sobie jedzie wszystkich jak chce tak Lazlo gra troche lepiej odemnie tylko ile ja nie grałem,mam nowe skiny i myszke ..... enq nic nie grał na crazyjumpie który był rzed piranesi Simi grał nie powiem ale bez kitu 1 vs 1 na dra moze do 5 by dostał jeszcze dochodzi killzon i do zera macie jak tacy cwani jestescie to załużcie swój klan