MAlvorio nie wychylaj sie bo takie bencki bysmy dostali xD
Wersja do druku
MAlvorio nie wychylaj sie bo takie bencki bysmy dostali xD
No to ja moge grać dla graczy
to gramy :PP
proponuje : ja , Rfs , Simi i tam 2 ;) jeszcze buhehehee
ludzie ja tez chce sobie zagrac zaczekajcie do 3 stycznia :) PROSZE WAS :)
Hashu mogę jeszcze ja z wami? :P
ty może byś dostał, ale ja nie xDCytat:
Zamieszczone przez Wiedzmin
o Qrde z takim składem adminów to nawet rundy nie wygramy ^^ :-P
Ja tez sie zglaszam do druzyny adminow :-P
ale myśle ze mecz odbedzie sie na arenie steam ?:P bo nie chce zadnych tam interpowych trikow ;P i kodów :)a na ns mam 10 fps ahahha
ej wątpliwe jest to czy wszyscy admini posiadają steam'a ....
ej no wypraszam sobie za kogo ty nas masz za jakis nonsteamowcow :P kazdy szanujacy sie admin powinien posiadac steama :P :-P :hah:
Ja tam mam ns i steam ^^ Osobiscie moge grac w tym meczy (za pozwoleniem) Trzeba wkoncu zalozyc temat z druzynami ktore ustalo wszyscy Head admini i wszytkie wazne osoby procz Adminow i Junior adminow bo oczywiscie te wazne osoby bendo wybieraly sklady. Mozna zrobic 10 vs 10 tylko ze na FFA.
PzDr :-P
Sry ze bez Polskich znakow ale jestem u rodziny i moj wojek ma laptopa ktory nie wstawia polskich znakow. :-D
Jeśli zwykli gracze mogą grać to ja też z miłą chęcią zagram (staem czy non-steam??)
Jeśli oczywiście wyrazicie zgode :-D
Drogi HaShU to mecz admini vs gracze a nie każdy gracz ma stema (ja jeszcze nie mam) i nie tylko ja jestem w tej sytuacji a są osoby które by chciały zagrać w takim meczyku :-).
to mozna zrobic ;) 2 ;)
dla steam i non steam i nie ma problemi misq:*
Ej kurde z kim ja będę grał ??
;) w dream team xD
ludzie=d już 5 stron zapełnione a terminu meczu jeszcze nie ma? :? dawać te boty :-P !!
trza tutaj zawołać rfs'a ja jutro do siebie wracam i będzie mania`xD
to jest dobry pomysl Z checiom bym Byl uczestnioiem takiego meczu
[ Dodano: 28-12-08, 19:10 ]
Ale juz 6 stron jest a Daty takiego meczu nigdzie nie widac
Nie lepiej by było ankietę zrobić kiedy gramy :] bo sam bym se zagrał taki meczyk :]
6 stron i 100 graczy chce grac ;) to jest bez sens
To niech grają ludzie którzy są często na forum i na serwerze ^^. A nie przyjdzie taki pierwszy lepszy i ja też chce :-PCytat:
Zamieszczone przez HaShU
A kto to wszystko będzie organizował ?
Najpierw niech ktoś ustali termin jak dla mnie najlepiej rfs.
A potem ustali się składy !. Ktoś będzie wybierał z obu drużyn. Czyli LT - Lider Teamu ;p
Ja bym proponował zagrać na TP jeśli będzie. Bo na razie padł ;]
Cos mi sie zdaje ze to nie wypali mial byc przed świętami kiedy wszyscy mieli duzo czasu i nie dalo rady a teraz jak sie konczy wolne to tym bardziej
Jesli ma sie odbyc jakis mecz jestem hetny street niepoprawiaj m :xojej ortografi bo przewiduje ze to zrobisz ale dobra jestem hetny
Jeśli jeszcze można to też jestem tym zainteresowany i chętnie bym zagrał w tym meczu :-D
Cytat:
Zamieszczone przez Diacio
Jak to Street napisał jak ty masz 17 lat to ja jestem babcia Teresa z Kalkuty ;)