-
Looknijcie to bo strasznie mi śmierdzi haxem dostał bana ale ma neo ....po tym jak go zbanowałem strasznie lamil jak by sie speszył i wyłączy hacki...
P.s
Jak narazie 3 osoby potwierdziły moja wersje ale chce znać wasze zdanie potem napisze o co kaman dokładnie :D
-
Chciałem zaznaczyć że przez dłuższy czas nie bedzie mnie na serwach bo wyjezdzam do roboty zeby potem nie było pisania ze A.C.A.B. nie pojawia sie w ogole na serwach papa pozdro kiełbaski ^^
-
chcialbym zauwazyc ze pomimo zabrania admina uzytkownikowi A.C.A.B dalej korzysta on z Rcona na serwierze w3.( jakim prawem? )
pozdrawiam
-
zrob mi sprawe w sadzie jeszcze gdyby nie ja dzisiaj to bysmy nie pograli a ty skarzysz sie na forum jak małe dziecko co innego jakbym namieszał i banował byle kogo i sie bawił rcona ale rcona tylko używam żeby zbanować czitów wiec weź sie ogarnij troche
PS:prosze nie rob mi sprawy w sadzie bo moj kurator mnie zabije :hah:
-
chodzi o to że nie dane Ci jest korzystać z rcona na serwerze do którego nie masz żadnego prawa.
Falcon Ci zabrał uprawnienia nie bez powodu.
A ty sie wypinasz na wszystkich tutaj head adminów oraz adminów robiąc po swojemu zresztą jak zwykle..
pozdrawiam
-
n0ke, A.C.A.B., Kiedyś rozpisałem się nie na darmo.. i tą sprawe wyjaśńimy i to w szybkim tępie.
Nie kontynujcie tutaj dalej tego wąrku!
ps; temat zostaje nadal otwarty bo bez sensu było by zamknięcie jednego wypanionego topiu zamieniając go na kilkadziesiąt innych bezsensownych...