knifus to co no zaczynajmy juz?
Wersja do druku
knifus to co no zaczynajmy juz?
Niech ktos napsze ogloszenie najlepiej knif i doda na forum w ogolnych pozdro :>
Ta tylko heh... mama mi niedość że dała karę na kompa -.- to jeszcze mi rozpierdoliła monitor nie wiem co mam robić :((( Długo mnie nie będzie.
Dobra knifi postaram sie tym zajac sam tylko musze miec kogos zgode bo niemoge robic nic na wlasna reke
Dobry pomysł ;-)) .
Dobra ludu turniej obgadałem z Radą Adminów i z h@ Galardo, a jeżeli shiftu będzie miał coś przeciwko to niech mi napiszę na GG lub tu w temacie. A i infi też jakby co bo gadałem tylko z Eragonem. ;p
Turniej wygląda następująco. W turnieju biorą udział tylko i wyłącznie admini prócz LazLo który twierdzi że nie ma sprzętu do gry. Powiem bardziej konkretnie: Ja, Eragon, Infi, Dill, Shift, Galardo, Tombcio, Black Devil, Andri, Saved, Przemo, Max. Jeżeli ktoś z wymienionych nie będzie miał chęci do gry to proszę powiadomić mnie a do wymienionych osób zamiast tamtych dojdą osoby rezerwowe posiadające @czata np. cheyenne lub Willy.
Następnie utworzymy trzy teamy po cztery osoby. Zrobimy to w połowie losowo. Czyli tak:
1. Na początku dobieramy sobie kogoś do pary i piszemy w tym temacie według wzoru który podam potem podanie.
2. Następnie te pary przerzucone przez program losujący utworzy team czteroosobowy z dwóch par.
3. Wtedy dopiero każda drużyna wydeleguje kapitana i utworzy nazwę.
4. Rozegrany zostanie turniej każdy z każdym + rewanże.
Wzór podania i moje zgłoszenie.:
1. KnifeMan/NS/10377161/TAKKod:1.Nick/Steam lub NS/Kontakt GG/Dostępność w godzniach 18-24
2.Nick/Steam lub NS/Kontakt GG/Dostępność w godzinach 18-24
2. Galardo/NS/12681268/TAK
ROBIMY TURNIEJ DLA WSZYSTKICH PROSZE ZGLASZAC SWOJE DRUZYNY 5 OSOBOWE:) i 1 rezerwowy:)
1.Eragon/Steam/8208625/Tak
2.Andri/Steam/6080359/Tak
1.Infinite/Steam/6330130/tak
Black Devil/nonsteam/16006512/tak
Fajnie Knife albo mogłeś mi napisać, że się zgadzam bo nic o tym nie wiedziałem.