rfs nie zostal przylapany na czitach:) po prostu tak uwazali niektorzy nieznajacy sie ludzie z csp:)
a mers sie przyznal
Wersja do druku
rfs nie zostal przylapany na czitach:) po prostu tak uwazali niektorzy nieznajacy sie ludzie z csp:)
a mers sie przyznal
Ale teraz jest przecież inna bl i np. rfs został oczyszczony z zarzutów, a Mers teraz został przyłapany.
Już nieraz dużo adminow w roznych sprawach dostawalo druga a nawet trzecia szanse np:willi,Diesel a Mers byl dobrym adminem tylko niepotrzebnie wlaczal czity ja bym mu dał druga szanse
Zależy z jakiej strony na to spojrzysz , mówisz o drugiej a nawet trzeciej szansie no spoko można niby dać , zaufać ale to w sumie jet nieopłacalne bo co z tego ze ta osoba dostała szanse i jest już luz jak ktoś inny możne sobie pomyśleć "a w dupie odpalam wh i tak będę miał tylko ostrzeżenie" . Ja sam kiedyś zrobiłem glosowanie dla jaj na serwerze i poskutkowało mi to odebraniem flag na vota i zmianę mapy na okres miesiąca .Bardzo sroga kara za jedno glosowanie , a tu ktoś ma być bezkarnym mimo czitowania . Trochę głupio ze to akurat on a nie zwykle głupie dziecko neo .
Ciebie chyba nie doczyścili. Gdzie masz taki temat z oficjalnym zdaniem ex0na lub Rady Adminów że został oczyszczony? To że gra tego nie oznacza, to oznacza tylko że h@ FFA pozwala mu grać, bo wiem że na war3 by sobie już nie pograł... Jakby Streetowi karta główna nie siadła.Cytat:
Ale teraz jest przecież inna bl i np. rfs został oczyszczony z zarzutów, a Mers teraz został przyłapany.
Chu,ja nie włączał. To że się przyznał dowodzi tylko tego że się za mną wstawiał i że mnie bronił. Ale róbcie co chcecie. Jak był JRK to Rada Adminów zarządziła głosowanie chodź Street sam powiedział że na WH ciśnie. A potem go ułaskawiono bo zaczął lamić. Mówicie że rfs zaczął lamić i że powinien grać? No to niech sobie gra ale niech nikt nie mówi że został oczyszczony z zarzutów bo tak nie było. Korupcja pierwsza klasa. Ja mówiłem już shift że proponuję Ci żebyś sam z Mersem pogadał albo zarządźcie głosowanie albo róbcie co chcecie.Cytat:
Zamieszczone przez Black Devil
Knifeman nie bron kolegi
po 1 rfs-a demo nic specjalnego oprocz 1 akcji!!! a szczerze zdecydowaly o tym dzieci co o cs-ie pojecia nie maja :)
a mers jechal na wh juz na war3 a teraz jeszcze sie przyznal to moze damy jeszcze punisherowi szanse co??? wez sie zastanow
ban i niech idzie pograc na lanie z botami!!!
Faktycznie dzieci nie mające pojęcia o tej grze to uznały:Cytat:
Zamieszczone przez infi
Street 19lat - H@
Seele 20lat
Dilluś też mi na GG pisał że to jest widać - SuperMod
No nawet ex0n się tam wypowiedział... -.-
Według mnie rfs i Mers nawet jeśli nie są cziterami to wzbudzają za duże kontrowersje by mogli grać na tym serwerze... Tak samo jak ich najwięksi zwolennicy Infinite i KnifeMan. Albo gra cała czwórka albo nikt.
KnifeMan, słabe argumenty.
Street 19lat - H@ - typ który gra na NS. O prawdziwej grze nie ma zielonego pojęcia.
Seele 20lat - typ, który szukał zemsty na rfs'ie... ; )
Dilluś - też jednak o cs'ie mało wie, i jednak jest młody.
ex0n - ex0n na grze to się w ogule nie zna. On tylko zarządza forum. Dla świętego spokoju zrobił tak a nie inaczej.
RFS jest czysty. I przestań walczyc w sprawie w której nie masz racji. Mers, a rfs to dwie inne bajki.
Ja teraz nie walczę... Shift postawił ultimatum.