Czyta się regulamin "Różnorakie modyfikacje serwerów są dozwolone, jednak nie ponosimy odpowiedzialności za błędy w ich działniu. Dodatkowo modyfikacje te nie mogą ograniczać działania serwerów innych klientów. "!!!!!Cytat:
Zamieszczone przez infi
Wersja do druku
Czyta się regulamin "Różnorakie modyfikacje serwerów są dozwolone, jednak nie ponosimy odpowiedzialności za błędy w ich działniu. Dodatkowo modyfikacje te nie mogą ograniczać działania serwerów innych klientów. "!!!!!Cytat:
Zamieszczone przez infi
mam mala prozbe jagbyscie pomogli popisac do firmek ktore moga itp :) trzeba tez znales hosting nie za drogi bo ktoras firma ma publiczny po 11zł :) wiec raczej nas nie stac na tak drogi :)
[ Dodano: 27-10-09, 18:47 ]
bo mam maly problem w zyciu prywatnym i prawdopodobnie w czwartek bede mial czas zajac sie dogladnie pisaniem do firm itp :) wiec jagby ktos napisal to bylo by zjebiscie :)
Najlepiej Wajtrabit xD
Wiec znalazlem kilka hostingow ktore moja protokol na ns i s wiec jest to www.luffa.pl cenik prywatny 2zł publiczny 3zł Tarnowskie gory Baza a z gdanska to samo tylko publiczny 4zł
Prawdopodobnie www.skillnet.pl cenik prywatny 2.50 lub 3zł publiczny 4.50 lub 5zł
www.unixstorm.org cenik 3zł i 5zł
www.niceshoot.pl Prywatny 2.67 lub 1.95 Publiczny 4.87 lub 3.69 rozmawialem z konsultantem tej firmy i powiedzial mi ze jest taka mozliwosc robi sie to w panelu administratora kilkoma kliknieciami :)
Do pozostalych firm wyslalem meile czekam na odp ale najbardziej interesuje mnie i galardo firma niceshoot :) pozdrawiam
5 zł slot, na poczatek moze z 18 slotow to by bylo 90zł
wiec robimy sciepe;]
wiec infi wybieramy niceshoot ?? :) a co do sciepy to sie okaze wszystko bo znajadz zycie do wiecej bedzie sie pchalo do adma a nie bedzie chcialo placic niechce nikogu tu obrazic :) wiec mysle zrobic tak ja (shift) galardo Knifeman oraz jezeli chcesz infi to ty zzucimy sie pierwsi czyli wykupimy serwer na 1 miesiac jak ktos bedzie chcial sie dozucic a serwer bedzie juz rozkrecony to za jego hajs dodajemu wiecej slotow co ty na to ?? wyszlo by po 21zł i 91gr jezeli na 4 mi to pasi :) ? a wam ?? za 18 slotow po 4.87 jezeli teraz ktos byl by naprawde zainteresowany to prosze pisac do mnie na pw :)
sluchaj ja kasy na razie nie mam:) ale w grudniu dozuce na oby 2 serwy wiec spokojka;] ale napewno inni sie zrzuca (admini)
Tylko unixstorm i luffa reszty się nie opłaca !Cytat:
Zamieszczone przez shift
PS A nie lepiej zebrać się na jakiegoś dedyka na którym można postawić 4/5 serwów ??
Zakup nowy serwer:
Rodzaj Serwera:
Serwer Gry
Serwer Wirtualny (pod stronę www)
Serwer VPS
Gra: Counter-Strike 1.6
Liczba Slotów: 22
Typ: Prywatny
Slot: 1slot = 2.67
Okres:30 dni
Koszt serwera: 58.74 zł (2.67 zł za slot)
Taka jest moja propozycja :) idziecie na to ?? serwer FFA a Przemo postawi 22 sloty war3 :)
Jak to firma Shift ??