licze ze do jutra rana jakas odpowiedz dostane jak nie to ponowie maila:D
[ Dodano: 18-10-09, 20:49 ]
nie dostalem odpowiedzi jeszcze ale juz ponowilem maila i knife tez
Wersja do druku
licze ze do jutra rana jakas odpowiedz dostane jak nie to ponowie maila:D
[ Dodano: 18-10-09, 20:49 ]
nie dostalem odpowiedzi jeszcze ale juz ponowilem maila i knife tez
Postrzelaj napisało do mnie nie wiem z jakiej przyczyny że od jutra wznawiają sprzedaż serwerów i przedłużanie sponsoringów.. Nie wiem co to dokładnie oznacza ale serwer może pojutrze już będzie.
WhiteRabbit napisało mi że mają problemy techniczne i że za 4h będą nasze serwery których u nich nie mamy -.-
KnifeMan i co wiadomo coś ? Bo jak na razie to dupa blada a serwera nie ma.
Tyłek zbity, nic nie odpisują :///
***** niewiem co jest ale nic nie odpisuja;/
[ Dodano: 22-10-09, 23:02 ]
1shot1kill nie jest zainteresowane sponsoringiem maila, napisali ze nie chca sponsorowac portalu do tego mamy za malo odwiedzin itp
KnifeMan Ty nie bądź taki pewny siebie ;-) . Wy mieliście czas wolny w "wakacje" ,a ja wtedy zapieprzałem na forum , teraz ja muszę coś zrobić w swoim życiu ;) . Ja Ci napisałem już jedna rzecz na ten temat infi na GG...
wypraszam sobie ale w wakacje tez siedzialem na servie i to duzo:) a co do tego dillu przeciez jestes supermodem musisz miec czas na forum , to jest twoja praca, tego sie podjales;] JA jestem w klasie maturalnej tez mam od ***a nauki ale 1 godzine dziennie moge poswiecic na forum i cs-a bo nie wierze ze przyjdziesz o 15-16 to uczysz sie do 23 i spac:) nie wkrecaj bajek bo pelikanow co wszystko lykaja tu nie ma;d
infi o Ciebie mi tutaj nie chodzi ^^. Teraz będę siedział na forum ,ale tak można wszystkim powiedzieć "jesteś tym i tym " i musisz tutaj siedzieć ( domyślcie się teraz o kogo chodzi ^^) .
Ja też w wakacje byłem, po wakacjach też byłem ;] i przed też byłem i zawsze będę. Nie po to się godzi na SuperModa jak się potem nic nie robi. Kurcze sorki ale jestem zły. Wiesz dobrze że ex0na nie ma i nie będzie prędko i nie podałeś ani mi, ani infiemu ani tombciowi hasło do statsów bo mówiłeś że musisz się zapytać ex0na ale jak chcesz to zrobić jak go nie ma? SuperMod to jest samodzielne podejmowanie decyzji anie strach przed utratą rangi.
troche w tym prawdy;) wiec tak teraz bedziesz to zaczynasz zapierdalac razem z nami zeby forum i serw ruszyl:)