Nie spinaj sie bo grzecznie spytałem...wiadomo że admini wiedzą więcej od nas i niektórymi informacjami mogą się podzielić...nie spytałem kiedy bedzie serwer itd. tylko czy coś wiadomo.A to jest różnica.Cytat:
Zamieszczone przez Massive
Wersja do druku
Nie spinaj sie bo grzecznie spytałem...wiadomo że admini wiedzą więcej od nas i niektórymi informacjami mogą się podzielić...nie spytałem kiedy bedzie serwer itd. tylko czy coś wiadomo.A to jest różnica.Cytat:
Zamieszczone przez Massive
co do serwa to razem z knifem wyslalismy maila do 1shot1kill z prosba o sponsornig:) czekamy na odpowiedz:D
to sie nazywa dobra ekipa ;// dobrze ze chociaz wy cos dzialacie ;-)
W sumie to napisałem już dwa razy do WhiteRabbit którzy odmówili ale wysłałem też wczoraj wiadomość do GamePad ale wiem że zje,bałem tego maila ;ddd
Knifeman a masz ty staty do stat4u albo czegoś takiego ?? Jak tak to pisz mi na pw, a i jeszcze nie pisz do firm na których nie da się przerobić na ns.
Nie mam...
1shot1kill nie sa zainteresowani sponsoringiem serwa:/
No to po serwerze :///
nie bluźnij..
Mam propozycje :)
Macie duzo ludzi na forum i graczy . Mozecie soe zebrac i kupic ma ten 1 mies serw i w tym czasie szukac odpowiedniego sponsoringu ...
np. w Gamsol jest mozliwosc kupienie serwa we paryzu (pingo sa normalne) za 3 zl slot
czyli 72zl i jest publik 24 slotowy.