Te wszystkie jego przesądy musiały się wreszcie sprawdzić "Powracam na serwer, znowu będę karał" ... Już nie wiem co o tym wszystkim myśleć, mimo iż mamy jego zakres . Po prostu brak mi słów ...
Wersja do druku
Te wszystkie jego przesądy musiały się wreszcie sprawdzić "Powracam na serwer, znowu będę karał" ... Już nie wiem co o tym wszystkim myśleć, mimo iż mamy jego zakres . Po prostu brak mi słów ...
panowie sprawdalem zakres mojego kuzyna z tego miasta i tez jest podobny... przeciez kazdy z was pewnie nie raz sie zatrzymal (mam tu na mysli nie spodziewanego goscia w domu lub odebrany telefon) to najczeszcze powody moich zatrzymac...
i tak mnie ktos zbanowal ze wchodzac na serwer pisze mi "kicked banned" a na serwie nie bylem od tego czasu gdy napisalem posta o kornim
[ Dodano: 25-08-09, 10:24 ]
dobra zebyscie nie mieli problemow pozniej to chyba zaraz zamowie steam... a co jest lepsze steam czy css [source]
tylko ze na steamie narazie na war3 nie pograsz... narazie tylko nasz zombiemod jest przystosowany do tego by grac steam i non steam
ale ZM jest od dawna off
no zamowilem sorca... I co jaka jest w koncu decyzja w mojej sprawie? przeciez gram czysto i nie wiem dlaczego nie moge grac:(
[ Dodano: 26-08-09, 09:44 ]
przeciez mi ktos dal chyba bana na zjechany? ze mi pisze kicked banned ? dostalem tego bana chwile przed zalozeniem tego posta wiec jakies kilka dni juz nie moge grac...
Poczekaj na wypowiedź Streeta,takie jest moje zdanie.
Jk dla mnie możesz grać jeden pro gracz więcej na serwerze się nam przyda.
dlugo jeszcze bede musial czekac?? wogole z jakiej racji mam tyle czekac skoro wszystko wam oddalem ? all ss i demka i wszystko bylo czyste... to jakas zenada:( prawie tydzien nie moge wejsc na serwer a jeszcze musze czekac ?~!