Ja za takie cos dziekuje, ...Cytat:
Zamieszczone przez KnifeMan
A jezeli ktos ma ???Cytat:
Wszystko było cacy według mnie. ;pJeśli nikt nie ma nic przeciwko to się piszę. :)
Wersja do druku
Ja za takie cos dziekuje, ...Cytat:
Zamieszczone przez KnifeMan
Wszystko było cacy według mnie. ;pJeśli nikt nie ma nic przeciwko to się piszę. :)
Swoja drogą po ostatnim turnieju zauważyłem długotrwały spadek graczy na servie... Więc nie wiem czy możemy sobie teraz pozwolić na kolejny turniej.. chyba że na servie steam który jest teraz dosyć rzadko odwiedzany i turniej mogłyby go rozkręcić :) ale to już do h@ dilla z tym zapytaniem no i do knifa
Powiem Ci Diesel co. :) Jeżeli ktoś ma to po prostu nie gra bo wiem że jeżeli turniej będzie u Dilla to przykro mi bardzo nie ma miejsca na takie marudne dzieci jak Ty. :]
Marudne dziecko to masz miedzy jajkami. Ja cie obrazilem ? bo niewydaje mi sie ....
taaa a moze tez zauwazyliscie ilu adminow/graczy odeszlo jak zjawil sie wielki pan H. ??
Knife i tak nas nie weźmie pod uwagę bo to tylko chwyt reklamowy :KCytat:
Wezmę was pod uwagę. Dlaczego nie? Ale skoro ma coś przeciwko regułą turnieju a chce grać w turnieju to chyba przeczy sam sobie.. Nie tylko ja to pamiętam. Turniej u Dilla? Z którym tak długo walczyłeś? Chciałeś ich wy***** z turnieju. -.-
@Disel dostajesz warna.