\legia legia kurczak, lech wstyd z pejsami dostac.
Wiadomo kto bedzie mistrzem ;>
Tylko Wisła Kraków nasz TS
Wersja do druku
\legia legia kurczak, lech wstyd z pejsami dostac.
Wiadomo kto bedzie mistrzem ;>
Tylko Wisła Kraków nasz TS
widzę, że Korona nieźle walczy o MP
Coś mi się zdaje, że w tym sezonie lecą a ich jedyny ślad obecności w extraklasie zostanie w Bytomiu :hah: :hah:
http://iv.pl/images/cacmy4d0mii5danmcj7.jpg
Enooo cracovia szaleje, wygrana z Kuchenkorzem teraz remis. Bedzie najlepszy wynik od xxx lat ;d
Szkoda tylko że Wisła się tak "pie@%^$@^i" pod bramką rywala... Jak widze Brożka który ma piłke na 16 metrze i nie strzela tylko jeszcze chce klepnąć z Małym/Kirmem... A potrafi co udowdonił w meczu z Jagą ;d I troche skuteczności Wiśle brakuje bo mają tyle szans...
Smuda w Zagłębiu :D Owned roku, zamiast pójść do Poloni w której by coś ugrał to poszedł do Zagłębia... skąd oni mieli kase na niego? :D
Po 1. Polonii piszemy przez dwa "i" :papa: ;*Cytat:
Zamieszczone przez BeneNati
Po 2. Zobacz se kto jest sponsorem Zagłębia :papa:
:papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa:
Wisła Kraków narażie ma 30%
n korona zostanie w ekxtraklasie i sie niekuc taka prawda korona niewiedziala do czego sie przygotowuja teraz zrobili spore trasfery edson z legi .Nikola Mijailović.Aleksandar Vuković i paru innych z tym skladem dadza rade przelamali sie na slasku tera z bełchatowem bedzie trudni bedzie trzeba walczyc ale sadze moze sie udac piastem napewno damy rade wiec niema sie czego bac
Lech Poznan :)
Ruch jest w formie w tym sezonie bo na 2 miejscu w ekstraklasie.
kto wie może zdobedzie mistrza? :P
Lech grał bardzo ładnie na początku sezonu ale wszystko do czasu...Teraz myślę że Lech będzie gdzieś niedaleko poza podium oczywiście jeśli piłkarze się ograną...w końcu moja kochana Stalówka wygrała z nimi w PP ;-D A różni nas jedna klasa rozgrywkowa...pomyśleć że Lech walczył w europejskich pucharach...Co do podium to o walkę o nie typuję : Wisłę,Legię,Ruch i może jeszcze Polonie Bytom bo zaskakuje jak na razie pozytywnie ;-)
http://www.weszlo.com/news/4952 <------ tyle na ten temat.
p.s. Mimo wszystko gratulacje Lechowi. ; P