***** nie jade na tym wh ja pierdoloe jakby te ss by mi sie nie usunely to bym je wrzucil ja czekam na wypowiedz dill'a albo lewanderow'a
Wersja do druku
***** nie jade na tym wh ja pierdoloe jakby te ss by mi sie nie usunely to bym je wrzucil ja czekam na wypowiedz dill'a albo lewanderow'a
macco uspokoj sie bo przeklinanie nic ci nie da:) wypij jakies ziolka i poczekaj na strita albo dilla(parowke:D)
spoko ale niech mi nie wmawia ze mam gram tam na wh bo mnie to wnerwia...
Poprostu Macoo jest czysty i Hemik oskarza go o to ze farcil i tyle .. poprostu jest lepszy od ciebie i dlatego chcesz zeby dostal PERMA ??
nie jest lepszy odemnie i nie farci aby zabic hedem przez sciane to jest szansa jak wygranie 2 razy w tottka maksymalnej puli.
raz heda przez sciane walnolem bo bigos mnie z konfy wylaczam a ja go pilnowalem i to nie byl fart a go widzialem ze tam biegnie wiec w sciane serie walilem!
Po pierwsze TheMaCoo opanuj słownictwo (za to dostajesz warna) ,a co do SS'ów i danie drugiej szansy dla Ciebie to się jeszcze zastanowię , bo poprzez swoją arogancję i brak kultury niczego tutaj nie zdziałasz :-) . Czekam jeszcze na wypowiedź innych Adminów , a w szczególność Lewana .
ok sorka za wulgare :x
Moim zdaniem TheMacco nie mial wh ani aima tak mi sie wydaje znam go dobrze i sadze ze lubi ten server wiem licze na unban dla niego PzD :cool:
Niech dostanie tą 2 szansę, może naprawdę kilka ss mu się skasowało, miejmy go na oku i tyle. Takie moje zdanie.