Zachowujecie się jak dzieci
Zróbcie sobie odpoczynek od cs'a na 1 dzien-tydzień może wtedy zrozumiecie a nie tylko każdy prowokuje każdego żeby tylko wykazać kto jest większym idiotą
Wersja do druku
Zachowujecie się jak dzieci
Zróbcie sobie odpoczynek od cs'a na 1 dzien-tydzień może wtedy zrozumiecie a nie tylko każdy prowokuje każdego żeby tylko wykazać kto jest większym idiotą
To że byłeś mistrzuniu no sound albo uszu rano nie umyłeś no to wybacz, ale jego odzywkę na mikro mogłem potraktować jako obrazę. Z resztom czyja to wina? Od Ciebie podłapał. Nie jestem dla niego jakimś Hitlerem, debilem, idiotą ani nikim innym, a dla Ciebie tym bardziej. Z decyzją admina się nie polemizuje na serwerze tylko na forum a Ty miałeś czelność go odbanować dwa razy? Scyzoryk nie od dziś się tak zachowuje. Jak już mówiłem na serwerze był Turn oF i Yar i wszystko widzieli.
<---- co do tego? to co ma to do rzeczy skoro nikt go nie przyłapał i nie ma żadnego dowodu? Równie dobrze Scyzor mógł to zmyślić wszystko, sądząc po jego wypowiedziach to obojętne mu jak wielka kara go czeka. Oni chociaż okazali ssy i widać kto w szczególności zawinił. A Twoje zachowanie jest poniżej krytyki. Odbanowywanie wcześniej zbanowanych osób przez innego admina to się do przywilejów nie kwalifikuje.Cytat:
Zamieszczone przez Die$eL
Yar jak cie ktos wzywie , albo ktos zaraszuje , albo kampi na respie to odrazu spierdalasz z tym na forum. Ja taki jak ty nie jestem , bo nie raz widzailem jak raszujesz , kampisz na respie czy wyzywasaz , ale nie poszedlem z tym na forum , bo nie jestem takim frajerem jak ty. :]
dajcie bana i jednemu i drugiemu na tydzien to moze ochlona i bedzie dobrze:)
1. Moze cie ScYzOr obrazilem ale tylko w obronie wlasnej
2. Mysle ze ten temat jest do zamkniecia
3. Buahahaha ciekawe kiedy zrashowalem -.-, na respie kampilem gdy bylem sam na kilku...
4. Jak ktos kampi na respie to nie robie ss'ow, robie je tylko gdy ktos bezpodstawnie obraza graczy (tak jak ty) i ras***e.
infi, Yar nic nie zrobił ;-)
Szkoda że nie zapisały sie moje ss'y.
Gram sobie z Yar'em na scout_knivez_moe, a ten cały ScYzOr wbija na server i na przywitanie nas wyzywa. To nie jest normalne :]
Nie chce byc tu okrutny ale dałbym perma ScYzOrowi. On robi sobie jaja a potem płacze na forum. Wcześniej pisał że ma gdzieś adminów, server i forum. Yar potwierdzi -.-
Perma hahaha :hihi: , jestes zajebisty . Perm za obraze naprawde dobry pomysl <spoko>
Wtrącę swoje trzy grosze.
Po raz: ban dla Yara na ochłonięcie na dzień. Chyba nie muszę tłumaczyć?
Po dwa: Perm dla Scyzora. Jest winny mi dalej ss z czasów, kiedy byłem adminem FFA, dowody, że mu je robiłem dałem gdzieś tam na forum. I umieszczenie go na BL. No i ciągłe wyzwiska=]
Po trzecie: Ogarnijcie trochę, chłopaki.
Żal mi cie , kiedy ty mi niby robiles ss na FFA ?
Niestety nie odnalazłem ich, a pamiętałem o tych ss-ach. Śmiem twierdzić że bardzo dużo postów z forum z działu FFA zostało usuniętych przez H@ bo ex0n kiedyś tak w SB napisał. Usuniętych nie do odzyskania, a nie przeniesionych do kosza.Cytat:
Zamieszczone przez Aiz
Święta racja. Nikt z nas nie ma już tu nic do gadania. Street albo Dill obejrzy temat, napiszę posta z odpowiednim rozwiązaniem i zamknie temat.Cytat:
Po trzecie: Ogarnijcie trochę, chłopaki.