-
Sluchaj infi masz racje że mi się zapisywalo ale tak jak mowilem gdy 2 dni temu sciagalem csa cos mi się zwalilo i nie mam folderu cs_polish i cs_lv czy jakos tak pozatym tak jak mówili moi poprzednicy każdy zasluguje na 2 szanse i ja o nia bardzo prosze
-
wrr ... w to jest nie mozliwe ze Ci sie demko nie zapisuje ... jak juz coś to admin zrobił jakiś błąd, myślał ze sie demko kreci a sie nie kreciło ;] ... a co do tego Folderu CSTRIKE lub z tym polisz ;] to w kazdym csie jest ! wiec nie pisz nam tu ze go nie masz ...
-
Po 1 infi nie od 3 lat tylko od 10 lat ( od trzy latków )
a po drugie nie kryje go sam kiedys mowilem ze ma wh do poki sie nie przekonalem....
-
nom nie cygań nam tu ;] masz 12 lat ... znasz go od 10 ... juz Ci uwieze ^^ ... Oni obydwaj coś ukrywają ;]] moze juz koniec tego ?... i bl ;)
-
Chocolate czemu jak ktos dobrze gra to wedlug Ciebie na bl? Dlatego że nie mam dema naprawde nie wiem co sie z nim stalo ja go nie mam i nie mialem ;-( Nie mozecie dac mi szansy? powiedzcie co wam szkodzi
-
-
Cytat:
Może jakaś umowa>??
Umowa -.-?
Dosyć tego OT... Nie ma demka nie ma unbana. Rfs/m to doświadczony gracz i można mu zaufać.
Adminów proszę o zapoznanie się z tematem http://forum.cs-portal.net/topics134...sad-vt8613.htm . I nie olewać tego, a będzie dobrze.
Koniec i bomba, a kto czytał ten trąba
THE END koniec bajki
~close