Ehh, masz rację ale mam to gdzieś co myślą inni, więc nie syp mi tu tekstami typu "ze starymi"....
Wersja do druku
Ehh, masz rację ale mam to gdzieś co myślą inni, więc nie syp mi tu tekstami typu "ze starymi"....
Słowa "ze starymi" napisałem w żargonie młodzieżowym, nie miałem na celu obrażać kogoś z Twojej rodziny...
A więc zakończmy tę głupią konwersacje. Proszę o zamknięcie tematu...
Jeśli macie macie jeszcze do pogadanie to piszcie sobie na gadu.
Z tematu do kłótni u was to coraz częściej spotykane! :-/
~Closed
:shock: Nie będziemy zamykać wszystkich tematów ze względu na niektóre osoby które są w fazie "buntu nastoletniego" Jedna wiadomość pod tym postem dotyczacą kłótni - warn
"nie pluj mnie" to mnie dopiero rozwaliło.. :shock: :-P
//przeniosłem do odpowiedniego działu
O loOl.Chłopak ma talent.Ale gorzej jak by się zatrzymał pod tymi autami.^^
Hah ex0n racja ten moment był świetny a tak nawiasem mówiąc to rozmawiałem z kolegami z klanu Egon-a i z tego co słyszałem to było to nakręcone specjalnie dla rozgłosu i Egon się na to zgodził. Po prostu głównie chodziło im o "popularność w necie" no i muszę przyznać że Angarm Team są popularni a zwłaszcza ten Egon który sam to wszystko upozorował ... na youtube mają wyjść nawet kolejne części tego "nie ogarniania przez Egon-a w własnym domu" :D:D:D
Jest masa filmików z egonem i jego babcią... gdzieś słyszałem, jak kazała mu film nagrać... poezja ! ;-D
rfs, może to słyszałeś tutaj jest właśnie o jak jego babcia chciała aby Egon nagrał jej film :-> :->
Kod:http://www.youtube.com/watch?v=w2HIfjjjkuw
Hahaha. Koleś ma ok. 20 lat a mama czy babcia każe mu sie myc bo jest 22:00 Hahaha. Ja bym tam nie wytrzymał. Chyba że ten Egon chciał żeby ta babcia sie wydzierała dla popularności filmiku :] ale dobry jest