wedlug mnie obecny jest bardzo dobry, a uwzaam ze wielu zawodnikow odejdzie poniewaz komu sie bedzie chcialo od nowa wbijac lvl;]
Wersja do druku
wedlug mnie obecny jest bardzo dobry, a uwzaam ze wielu zawodnikow odejdzie poniewaz komu sie bedzie chcialo od nowa wbijac lvl;]
ale niedlugo i tak poodchodzą bo im sie znudzi stara wersja ;P
Poodchodzą jak serwer War3ft wygaśnie i będzie przeniesiony na tp.I wtedy można nowego war3ft wgrać :-P.
Ale po co nowa wersja ? TO bez sensu ! Człowiek chce miec wszystkie postacie na 10 lvl porawie mu sie udaje a tu nagle restet :? I gdzie ty przyjemnasc z gry ?? A co do humana to jest juz ciezko go zobaczyc na a co bedzie dopiero jak zalozy pelerynke ? edzie to samo co sie dzieje na serwach z modem diablo gdzie ninja ma niewidzialnos i ciche chodzenie to nawet go nie slychac i widac !! Jak ma grac osoba nowa jak jej same 10lvl ninje biegaja ? Jak sie zmieni mode bedzie to samo !
Niekapujesz, że i tak serw będzie przenoszony na inny serw będzie inne Ip i chyba sie stracą levele, więc jak już przenosimy serw to lepiej wgrać nowszą wersje 100 razy lepszą, każdy będzie miał 0 lvl więc równe szanse będą.
ale admini w kazdej chwili beda mogli sobie dodac xp ...
Mam nadzieję że admini są na tyle mądrzy że nie będą sobie tego robić ^^. A w ogóle co ty się martwisz :-P w 3,4 dni nie nabiją 10 lvl :-DCytat:
Zamieszczone przez chmylek
Mardog nie kapujesz, że lvl są na opłacanej przeze mnie bazie MYSQL i nic nie powinno się skasować ? Nie wprowadzaj ludzi w błąd na 2 raz...
A co do zmian to dodałem kameleona, ale potrzebuję potwierdzenia czy działa czy nie...
Kolejnych zmian nie przewiduję, a kasowanie EXP jest czymś żałosnym... Ktoś nabijał go i tracił czas i nagle ma mieć skasowanego ? Bez sensu...
Co do kameleona wszystko w nim dziala bardzo fajna rasa
Szkoda, iż w oryginalnym warcrafie nie ma takiej rasy..Cytat:
Zamieszczone przez chmylek
Mimo, że nie grywam na WAR3 sądze, iż ta zmiana może wyjść tylko na dobre. Przyda się powiew świerzości.