-
tata nie ma komorki bo niedawno dokladnie na wigildie tak sie napil ze wpadl do zeczki i po telefonie a to jego 4 telefon ktory sie utopil (kalectwo boże co dzien to gorzej)
[ Dodano: 01-01-09, 22:03 ]
szczeze mam 15 lat skaczylem 20.12.2008 roku jestem w 3gim
-
hahahahaha jaki typ ahahahahahah 3ss ahahahhaah,
on ma 10lat, napewno nie ma 18, 18 i tata ma tam 30cos lat??
-
ahahahahahahhahahahhaa ja pierodlee hahahah xdd mój stary czitował ;d;d; nie dam mu juz wiecej zagrac ;d;d;d; hahah wali nas to ile zbierałeś na fona ;] i nie mówi ze jakiej sieci masz kome ^^ :PPP hah xd zal cie nam ;]]]
[ Dodano: 01-01-09, 22:04 ]
ata nie ma komorki bo niedawno dokladnie na wigildie tak sie napil ze wpadl do zeczki i po telefonie a to jego 4 telefon ktory sie utopil (kalectwo boże co dzien to gorzej)
hahahahahahahahahhahaahah nie no skończ juz hahahahaha
[ Dodano: 01-01-09, 22:06 ]
a w którym roku sie urodziłeś ??? :P
-
Dajcie mu spokój biedny ma rodzinę gdzie stary w cs'a z hackami pyka, dobrze, że nie matka (może mama w Coda z czitami pyka? xD ) Niech twój tata da Ci 5 zł na doładowanie fona i do mardoga zadzwoni albo pozbieraj sobię przez parę dni kasę i daj tacie fona żeby do mardoga zadzwonił :) I unban ^^
-
to może Twój tata ma skypa to se pogadacie?
-
***** urodzilem sie 20.12.1993 rok ojciec urodzony 21.03.1974 rok i cam jest ahahahahxd przez tego admina comm cos tak to wkurwil mnie zwisa mi juz to . nara wam jak ktos z was jest prawosławny to wesołych swiat i bogatego mikołaja.
-
hahahahhahahahahahahhahahahahahah
-
a mi bardo zalezalo zajebiaszczy server spox sie gralo i chcialem jeszcze pograc a widze ze to niemozliwe
-
Trzeba było wogóle ściągać te CZITY ??!!
-
matki nie mam zmarla 5 lat temu na nowotwur ajj po co ja to mowie i tak was to nie interesuje :(