:hah: to co grafika steam sie rozni od ns ? Bo zastanawialem sie nad kupnem ale wtedy na War niebede mogl grac :?
Wersja do druku
:hah: to co grafika steam sie rozni od ns ? Bo zastanawialem sie nad kupnem ale wtedy na War niebede mogl grac :?
:offtopic: xD
oF.Neo, tak różni sie w cholere :] a z takimi pytaniami to w SB, a i możesz sobie zostawić NS i steam ja gram na NS i steam :-P.
Jak będę mógł wbić na serwa bez lagow to nagram demko jak rozwalam bota o nicku rfs i wtedy będzie płakał jak CoD xD
MArdog a potem się obudzisz ;>
Pytanie tylko czy to będzie sen czy rok 2009? :]
Aha pytanie komu się będzie chciało sklejać dema i kto będzie sklejał dema ze steama?
Możliwe Ronnie, że to będzie rok 2009 :]
Hmmm to może zrobimy tak że, wszyscy co maja steam wejdziemy na TP i zaczniemy kręcić demko?
PS: Dill to będzie sklejał pewnie xD
Jeżeli macie już jakieś demka to wyślijcie mi je bo chce już coś zacząć robić :-P
Przypominam moje gg to: 7727207
Pozdrawiam.
Co sklejał Mardog xD? Ja bym wszedł na TP , mam steama lecz zrypanego kompa . Więc nici z tego. Ja już nakręciłem demko jbc :]. Kto jeszcze nakręcił niech je daje do kiCKa. A co do kompa to będę miał go dopiero naprawionego jakoś po Świętach . Więc na razie NS pozostaje :-).
hmm... a jak dzisiaj kick wyleciał do mnie z tekstem czy kręcę demko to nie wiedziałem o c mu b :-P :roll: to ja sobie demko na aim_map zmontuje ^^
Już coś nagrałem, chociaż nie jest to zbyt mocne bo mam zanik skilla ^^
Kod:http://www.sendspace.pl/file/nlAhMzAG/
Chcesz jakieś określone akcje czy mam sobie wybrać?