Ja jestem na tak Koleś jest ogarnięty i widoczny na serwerze :-)
Wersja do druku
Ja jestem na tak Koleś jest ogarnięty i widoczny na serwerze :-)
dobrze to napisałeś! ;DCytat:
Zamieszczone przez TakeMyArm
Jestem na [glow=orange:94f3b57130]TAK[/glow:94f3b57130]
kICek powodzenia! :hug:
Co tu dużo gadać, jestem na TAK niema co tu gadać wporzo koleś nie spamer tak jak inni :]
ehh kolejny kandydak na ktorego musze zaglosowac niestesty ... jestem ... na ... tak ogrania o co biega i dobrze sie gra ;]
Dzięki wszystkim widzę ze mam same głosy na TAK ;] dzięki bardzo. Ale ciecie co mnie martwi... to ze znowu dostałem dużo głosów na nie i nikt nic nie napisał.
Zachowując ducha sportowej rywalizacji zagłosuje na TAK
Przecież to nie ważne kto wygra ważne że ktoś będzie opiekował serwerem i robił ten klimat
jestem na tak... choć kick nie zrobił na mnie oszołamiającego wrażenia ale przynajmniej zachowuje się jak człowiek :-) potrafi zachować się na servie przez co będzie dobrym adminem jak i graczem na w3f
Cytat:
Zamieszczone przez Street
Mam taką nadzieję że będę adminem i będę mógł się wykazać...
Ojjj kICK zawiodłeś mnie.. Dzisiaj na aim_map kICK cały czas rashował i strzelał z respa.. Wyjaśnisz to jakoś ? -.-
Ok wyjaśniam bo nie będzie to trudne... Po pierwsze to z tego co mi mówili potem koledzy to zrashowalem tylko raz. A po za tym to nie ja grałem tylko mój tak jak by młodszy kolega, a mnie w tedy nie było przy tym Potem jak wszedłem na serwer i dowiedziałem co sie działo przeprosiłem graczy... i z tego co wiem to nie są na mnie źli.
Ale jak tak Cię to obraziło to przepraszam jeszcze raz. :sad:
Ps. A co do strzelania z respa to nic nie wiedziałem... dzięki ze powiedziałeś zwrócę mu uwagę.