Hahahaha pompa xD
Dobry pomysł ale troche nie fair, będą gracze na adminów i najlepszy gracz dostanie slota a inni nie i będzie "eee dlaczego tylko on dostal to nie fair pieprze takie granie" znając ludzi tak będzie.
Wersja do druku
Hahahaha pompa xD
Dobry pomysł ale troche nie fair, będą gracze na adminów i najlepszy gracz dostanie slota a inni nie i będzie "eee dlaczego tylko on dostal to nie fair pieprze takie granie" znając ludzi tak będzie.
jestem za turniejem ale moga byc schody bo moze mnie nie byc na swieta ;-( a chce grac ;]
No to będzie to rozegrane świątecznie :-D ... bez żadnych ekscesów.Cytat:
Zamieszczone przez Mardog
jak cos moge wejsc w ten ukladzik i zagrac jako gracz badz jako stary admin :)
Oczywiscie ja tez moglbym pograc oczywiscie jesli sie załapie ;)
Dziekuje za moje poparcie wymyslilem to a potem dostalem bana teraz sie ubiegam o unbana.Ozywiony jaki ty masz nick na war3FT bo jakos jak gram to cie niewidze
Może lowcy.B, ankieta daj? -:P
punisher lepiej graj jako zwykły gracz bo szanse graczy spadną z beznadziejnych do kompletnego zera jak dojdziesz do adm team xD ja tam osobiście czuje konkuręcje w hmm... w Tobie, wcisłym i eee... jak mi się coś przypomni to napisze =d
Tez tak sądze punisher powinien chyba wybierac ale niewiem??Tak mi sie zdaje ufam adminom ze on bardzo dobrze gra!.Niemamy znowu tak beznadziejnych szans zawsze mozemy wygrac!!TRZEBA WIERZYC W SIEBIE
oki jak tka popatrze na sklad adminow i jezeli w chodzi w gre jeden bot o nicku rfs to ja podziekuje za gre z adminami i wole wesprzec graczy bo rfs to dla mnie zawsze byl od kad jestem na tym forum wrog nr 1 podczas gry gdzie za nim idzie w parze seele ,street, i kiedys klusek czyli tak zwany rsl ale to przeszlosc iiiii... reszta kadry wiec jak cos ja wspieram sa pomoca graczy