FNK^ nie bedzie już w wakacje, czyli Kamil2429/Dex automatycznie już wygrali?
Wersja do druku
FNK^ nie bedzie już w wakacje, czyli Kamil2429/Dex automatycznie już wygrali?
jeżlei go nie bedzie to tak i automatycznie idą do ćwierć finału a czy go nie ebdzie to zobaczymy
Nie będzie go, gadałem znim na gg.Cytat:
Zamieszczone przez miazga12
A co mam zrobic gdy moj przeciwnik nie pojawil sie jeszcze na GG. Co mam na niego czekac do 8 sierpnia??
P.S Gram pod nickiem spalony
nie stety tak :( to jest gupota innych zawodnków że się zapisaują a nie grają :/
Miazga skroc 1 runde do 5.08 bo to jest chore, 4 pary jeszcze nie rozegraly meczy. A powod dla ktorego nie zagrali jest jeden: przeciwnik nie pokazuje sie na GG. Lepiej juz od poniedzialku zaczac 2 runde.
dobra skruce
UWAGA ZMIENIAEM TERMIN Z 8.08 DO 6.08
Ja bym dal na jedna runde 2 dni i turniej by zostal rostrzygniety w tydzien, a nie Ty dajesz na 1 runde tydzien po co zeby czekac i sie nie cierpliwic. Przeciez nie jest tak ze wszystkie mecze musza byc rozegrane na jednym serwie tak jak na 5 on 5 a tu kazdy moze zalozyc serwer i grac.
f0r!n, mylisz się.. już mieliśmy turniej 2 vs 2.. Mamy z tym lekkie doświadczenie.. terminy muszą takie być.. Mimo faktu że są wakacje.. to wielu pracuje wyjeżdża awaria neta.. wiele jest niespodziewanych przyczyn.. Jest dużo graczy w turnieju którym wystarczył by 1dzień.. Ale to tylko nie liczny procent.. Też wolałbym tak zwaną "szybką piłke".. ale musimy brać pod uwage różne okoliczności.. Następne rundy będą napewno krutsze bo przejdą osoby które są bardzo zaangarzowane.. :-)
do dzis powinna zostac rozegrana 1 runda, dacie terminarz 2 rundy ja proponuje do 9.07, a następnie dać terminarz 3 rundy :D bo juz mi sie nudzi,a bym se cos pykną :]