du.pa sraka, bo adminów banować nie można take :P
a przesłuchanie...inni zadają, to ja też chce, jakiś gorszy jestem ? :>
Wersja do druku
du.pa sraka, bo adminów banować nie można take :P
a przesłuchanie...inni zadają, to ja też chce, jakiś gorszy jestem ? :>
Moim zdaniem za bardzo przeżywasz. Twoje przejęcie jest aż nadto wyolbrzymione. Nie świadczy to dobrze wg mnie, a raczej świadczy o braku pewnego doświadczenia no i wieku.
Jak już napomniałem wcześniej w innym temacie, admin musi być charyzmatyczny, zaradny, opanowany i konkretny. Tobie, czytając Twoje wypowiedzi, tego ostatniego brakuje.
Admin powinien być obiektywny i nawet jeśli nie da się zbanować drugiego admina,a rozmowa nie odnosi żadnego skutku, to chcąc nie chcąc powinieneś pogadać o tym z h@, najlepiej w obecności trzeciego-winnego.
To tak apropos pytania Seele :).
Moim zdaniem brak Ci pewnego dystansu, zbyt przeżywasz to, że mógłbyś zostać adminem i emocje biorą górę, chcesz jak najszybciej osiągnąć wymarzony cel. Spokojnie, ochłoń. Z tego co widzę, byłeś najpoważniejszym kandydatem na admina, więc kompletnie nie rozumiem tego nowego tematu z ankietą "jakie masz szanse".
W moich oczach wygląda to tak, że szanse zmalały po tym temacie. Brakuje Ci równowagi i spokoju zarazem, mimo iż twierdzisz, że tak byś się zachował w trudnej sytuacji.
Skoro Moderatorzy chcą Ci dać szansę, to uważam że powinieneś przeanalizować mój post :).
Żeby nie było to oczywiście życzę Ci pomyślnego rozpatrzenia podania ale i lekkiej zmiany podejścia do sprawy.
Slave Mastah :)
Dill nie przeżywaj prosze cie :) Trudno wczesniej nie dostałeś adma to i tera nie dostaniesz ... Co z tego że kilka adminów jest za tobą , wszystko zależy od głosów (Tak, Nie). No ale może tera będziesz miał farta i dostaniesz tego owego adma ... Ja osobiscie jestem na NIE ! I nie zmienie zdania bo nie lubie takich kolesi co płaczą bo czegos nie dostał.
PzDr :roll:
Slave_Mastah ,dzięki powiedziałeś co jest we mnie złe. Powiem jedno może i nie jestem ideałem ,ale moje emocje nie są od tego iż proszę o adma.Moje emocje i wzburzenie są od tego ,że dzisiaj umarła mi bardzo bliska osoba jak w temacie i ja nie płacz jak to twierdzi Marcelinios. Jestem wzburzony przejęty tamtą i zarówno tą sytuacją lecz nikt nie jest taki wspaniały.Ehh...no trudno nie będę dla każdego " ideałem" ,dzięki za wypowiedzi!
zróbcie coś z tym czopem -.- ja was ślicznie proszę :hug: normalnie łapy mi opadają jak widzę taki nieudany eksperyment przyrody -.- tak Yo... po raz kolejny teletubisie mówią papa :papa:Cytat:
Zamieszczone przez Yo
a co do adma dilla jestem na nie... dla mnie admin musi być z powołania... a nie pchać się na siłę tak jak to on robi -.- już 10raz widzę jego podanie a i tak robi kolejne... jaki to ma sens?? jakoś nie chciałbym admina co składa podanie tylko po to aby zaszpanować kolegą w piaskownicy -.- bez urazy... moje zdanie :?
Eh...dobra koniec :-( Widzę,że nic z tego nie będzie . Przestane się łudzić o szansę ,trudno! Może to później zrozumiem .Dziękuję wszystkim za wypowiedzi . Temat Close RFS :-(! Macie racje nie potrzebnie się narzucałem ...mój błąd,no cóż.
Za łatwo się poddajesz . Jeżeli Ci nie wyszło teraz spróbuj np. za miesiąc .. To też świadczy o tym jak bardzo Ci zależy na adminie .Cytat:
Zamieszczone przez diLL
To nie o to chodzi,po prostu widzę iż inni gracze nie uważali by mnie za dobrego adma :-( Trzeba im zaufać . Spróbuje za miesiąc lub kiedy indziej, nie poddaje się lecz widzę co z tego wyniknie - ten sam powód. Mój wiek tutaj nie ma dużo ,nie poddaje się emocją. Trudno widocznie możliwe nie jestem na tyle dojrzały.Trzeba się przyznawać do błędu,niektórzy tego nie umieją.
Pozdrawia .... :-)!
dill po pierwsze masz + ode mnie za avatar :-D 2pac 4live ^^ a po 2 nie załamuj się... z bandy graczy na tym servie ty na pewno nie jesteś najgorszym i to cię wyróżnia...
Nie żebym sie chwalił czy coś(xD),ale weź przykład ze mnie :D
jakaś taka szczwana dupa jestem, że miałem 8:0 i 10:0 na poparcie w dwóch podaniach :>
i nie trzeba nikomu w dupę wchodzić...trzeba mieć miękkie serce i twardą dupę jak to mawiał dziadek xD