Dla mnie nie ma podziału.
1.Wszyscy są spoko starają się jak mogą i to nie ich wina jak czasem nie wychodzi,
Eragon,add,b. ,rfs,dill BRAWA dla nich za dobrą robote.
Pozdrawiam ShadOw.
Wersja do druku
Dla mnie nie ma podziału.
1.Wszyscy są spoko starają się jak mogą i to nie ich wina jak czasem nie wychodzi,
Eragon,add,b. ,rfs,dill BRAWA dla nich za dobrą robote.
Pozdrawiam ShadOw.
baku - jako J. Admin bardzo dobrze się spisuje , oczywiście dba o estetykę i forum . Jedna z najbardziej pracowitszych osób na tym forum .
Eragon - od jakiegoś czasu go nie widzę ,ale to pewnie przez brak wolnego czasu . Dobrze zajmuje się forum i rozwiązuje różne konflikty jak i nie porozumienia pomiędzy użytkownikami .
add. - dobrze się spisuje jako moderator , wypełnia należyte mu obowiązki . Nie mam mu nic do zarzucenia , po prostu dobrze sobie radzi .
jarogrzyb - jako Test - Mod radzi sobie całkiem nieźle , tylko za mało się udziale na forum ^^ w innych tematach .
Do add.
Zajmuję się swoimi działami :] Tyle ,że nie dzieję się jak na razie w nich nic nowego . Staram się dodawać poradniki , przeglądnąłem działy i tematy , w pomocy nie za wiele się dzieje , w komunikatorach także no i do Csfun dodam trochę rzeczy .
Baku - sumienny, pracowity, pomocny, wszytko ok
add! - zupełnie nie konfliktowy i w porządku wobec innych :]
JaroGrzyb - nie mam pojęcia co mam o nim myśleć
Dill - tak no i Dill :D Co do niego to myślę że jest super teraz a potem to będzie jeszcze lepiej i że w pełni zasługuję na moderatora, gdyż (nie będę pisać że wszyscy) bardzo dużo osób go lubi, nie konfliktowy, pomocny (nawet na GG), w ogóle nie ma o czym mówić Dill jest świetny w tym co robi :]
baku- co tu o baku powiedziec...jest fajny i dobrze pełni funkcje junior admina
add - bardzo pomocny i w ogóle ogarniety
JaroGrzyb- lol nie wiem jakim cudem dostal test-moda.
dill- dill jak to dill tez fajny facio i dobry moderator
1. baku
2. Eragon
3. add.
Na ich temat już sie wypowiedziałem.
Dill- No jako tesy mod to nie spełnia tego co ma spełniać, w poradnikach pojawiło sie coś co już było powinien to sprawdzić i usunąć jeżeli już taki jest, to moje zdanie.
Za każdym nowym poradnikiem powinien przeszukać i zobaczyć czy niema podobnego.
JaroGrzyb- Ooooj ten to nie wiem, jak mógł dostać test-moda w ogóle go na forum nie widzę, mało robi w swoich działach, ogólna klapa. Może śpi i sie obudzi xD
To tyle pozdro!
baku- dobrze pełni swoją role [czasem aż za dobrze :-P]
add - pomocny i spoko koleś
JaroGrzyb- nie znam gościa :-P ;-)
dill- spoko koleś da się pogadać i ogólnie ogarnięty