Street ty chyba niemasz prawdziwych kumpli, moi przynajmniej zawsze mnie popierają :/
Wersja do druku
Street ty chyba niemasz prawdziwych kumpli, moi przynajmniej zawsze mnie popierają :/
oj... ty wiesz i ja wiem że sam utworzyłeś nowe konta aby zagłosować na samego siebie a teraz wkręcasz mi tu farmazony :/ daruj sobie naprawdę -.- ja głupi akurat nie jestem stary ;-)
Street ja się niebędę kłucic, Współczuje takim jak ty, niemasz kumpli czlowieku czy co..
hehe xdd Neo zaniedługo sie dowiemy czy to ty pisałes czy nie :PP Jeśli sam to pisałeś to mozesz pozegnać xddd
O to się nie martwie... CaNNabiSS ja niejestem taki jak reszta... :?
Street zamknij pysk frajerze mam cie w dupi i sra na cie bie neo to moj kolega i odaje na niego głos na ciebie nigdy bym nie odał na tak i przekonywał bym innych zeby ci niedawali na tak sperdalaj głupia dziwo moge dostac permy warny leje na ciebie i twoje gadki *** ci w pysk Neo na admina NEo na admina głupia dziwo :hah: :hihi: :cool:
Stary mam więcej ziomów w bloku niż ty ogólnie :hah: sam pisałeś i kłosowałeś na siebie i nie pitol mi tu bo się tylko pogrążasz ;-D
canabisssssss gratuluje admina -.- oby rfs podjął słuszną decyzje
Yo znam Cie tylko z serwa, ale jezeli zalezy ci zebym dostal adma to nietakim sposobem..
Za to neo niepowinien dostac adma a Yo, 15 warnow zal mi cie :/
hehehe xdd Yo :PP chyba nie masz 13 lat tylko 9 :P i nIe pRzeKlinaj na fORum ;] i nIE wyZywaj Innych :PP