-
Imie : Mateusz
Miejscowośc : Kłaj
Coś o Sobie : Lubie grać w noge. Wielkie zainteresowanie mam do każdego sportu. W Cs gram dla zabicia czasu ;] Uczę sie w Gimnazjum ;P %% nie pogardze^^
Link do Nasza-Klasa.. : wpisz w nk Mateusz Kłaj i przepatrz wszystkich , aż w pseudo będzie HaShU/Killzon ^
gg : 657585
steam : killzon404
P.S jak możesz być starszy odemnie , skoro sam mi mówiłes ze jesteś rok młodszy - Klusek
-
Imie : Patryk
Miejscowośc : Bytom ;]
Coś o Sobie :hmmm biby imprezy kobiety zimne piwo zimna Wódka ;] wszystko co najleprze ;] szkola dopuki mi sie nie znudzi ;p na cs ostatnio malo czasu ehh duzo nowych przedmiotow ;] to co panowie z btm kiedy jakas biba ;]
Link do Nasza-Klasa.. : http://nasza-klasa.pl/profile/8347740
gg : 11925268
steam : jak polubie to po slubie ;p
-
Imię: Andrew
Stan: Żonaty
Miasto: Kraków/Kłaj
Coś o sobie: Interesuje mnie: Piłka Nożna, Motoryzacja. Zimne piwko, Gorące kobiety i napalone dziewczynki. Pracuje w Moto-Garbra Kraków ul.Wielicka.
Link do naszej-klasy: Nie umiem wkleić :(
Kontakt: Steam: Andri99
-
Imię:Wojtek
Miasto:KŁAJ !!!
Coś o sobie:Lubie MuzYKee ;PP MorotYy ;)) GraffitIi ;P Cs-a ! :D PIWOO !! :D AlkochOll <mniam> ;pp
Link do naszej-klasy; http://nasza-klasa.pl/profile/14629594
Kontakt: gg 4275514 :P :-)
-
Imie : Kamil :-P
Miejscowośc : Warszawa/Wrocław/Kielce (tyle ich bylo)
Coś o Sobie : Lubie grac w piłke nożna, grac w kosza , w siatke, oglądać Władców Much (kto ich nie ogląda) dobrą muze <taaa> i oczywiście CS'a !!!! Lubie sexi dziewczyny a wyy nie ?? xD :cool:
gg : 857764 :x
steam : mialem kupic ale zrezygnowalem z powodu wprowadzenie zakazu (wiecie jakiego) :?
-
Ułożyłem wierszyk o sobie xD Oceniać ^^
Kod:
Cześć! Wali mi trochę spod skrzydeł, ogólnie jestem wyjebancki. Kampie na pooldayu. Czesto po deszczu wychodze na dwor i walkuje na asfalcie mokre dzdzownice. Czuja sie one zapewne niezbyt komfortowo, aczkolwiek mi to sprawia przyjemnosc, dlatego to robie. Moim hobby sa szachy - UWAGA gra ta wymaga dosc duzej koordynacji psycho-ruchowej, nieliczni sa w stanie rozegrac 1 mecz. Gram troche z tagiem na ffa, a na non stimie wbijam jako fejk, zeby czitowac.
:hah: :hihi:
-
ja też ułożyłem o tobie wierszyk:
Siedzi rufus pod jabłonią, wali konia lewą dłonią.
Przyszedł wieczór, rufus zasną, ktoś mu w nocy chu.ja trzasną.
Rufus krzyczy w wniebogłosy: nie ma chu.ja, same włosy.
-
-
Seele z jakiej strony to wziąłeś ;> Dobra nie róbny off topu. Tutaj mamy się przedstawiać ^^
-
Imię:Konrad
Miasto:Ropa/Gorlice/Nowy Sącz
Coś o sobie:Lubię grac w pilkę, pewnie to co wszyscy zimne piwko i gorące dziewczyny oraz szybkie samochody
Link do naszej-klasy(nie jest przymusowe, ale miło by było :-)) nie podam może kiedy indziej
Kontakt:
GG 7435193
Steam:R0nNie23