NeU, Patrz wyżejCytat:
Zamieszczone przez massa
ale projekt ciekawy
Wersja do druku
NeU, Patrz wyżejCytat:
Zamieszczone przez massa
ale projekt ciekawy
Cytat:
Zamieszczone przez NeU
Słyszałem, że czaRny dom xD :evil:
To skoro jesteśmy przy tym temacie polecam film Jądro Ziemi(s.f.) ;-)
Jest związany z polem magnetycznym ziemi i biegunami magnetycznymi oraz jądrem jak sama nazwa wskazuje
Cytat:
Zamieszczone przez Kali
To źle słyszałeś :-)
Nie wiem co w tym śmiesznego http://amxx.pl/images/smiles/sweatdrop.gif
Jesteś rasistą ?
Bez przesadyCytat:
Zamieszczone przez b.
A czarny dom słyszałem w Szymon Majewski Show xDD :-P
Jakbys nie wiedzial, koniec swiata ma wiele wspolnego z nowym prezydentem.Cytat:
Zamieszczone przez massa
massa, nie przebijesz mnie zadnym tekstem, jestes gorszy niz beznadziejny, i idz wkoncu z tego forum. Nie pisz lepiej nic. Bo sie pogrązasz, przeczytaj wszystkie posty to bd. wiedziec ze to co pisalem ma wiele wspolnego z tym tematem. Pozdrawiam niedorajdo.
haha xdd czarny doM ^^^ bd trzeba przEmalOwać ;]] :what: :hah:
ja cie przebije eragon....
pogrążasz się xDCytat:
Zamieszczone przez Eragon
Szczerz to ja się bym tym końcem świata tak nie przejmował już końcem 2000 roku miał 1 nastąpić i co przeżyliśmy. Według mnie to ludzie sami siebie zniszczą w wyniku jakiejś wojny o charakterze globalnym, lub przez "zabawę w Boga" mam namyśli genetykę typu klonowanie nigdy nie wiadomo co z tego wyniknie, albo wielki zderzacz hadronów który na razie stoi. A co do Obamy to mam tylko nadzieje że nie będzie taki jak Bush i wszędzie widział zagrożenie i straszył wojną
gadajcie o Obamie a jak coś to ciekawe czy w niebie da sie grać w CS bo jak ma być koniec świata