po piewrsze nie link od jakiegos tam kolesia, po 2. twoje opisy swiadcza o tym ze masz 14 lat, zreszta sam mi sie przyznales
Wersja do druku
po piewrsze nie link od jakiegos tam kolesia, po 2. twoje opisy swiadcza o tym ze masz 14 lat, zreszta sam mi sie przyznales
nie mozna kogos okreslac po opisach a po za tym sie nie przyznalem
[ Dodano: 07-11-08, 17:18 ]
dobra przyznam sie mam 16 lat napisalem ze mam 17 poniewaz 2 lutego koncze 17 przepraszam ze was oklamalem z wiekiem ale ze 14 to napewno sie tu nie zgodze :(
typje... sam mnie odwiedziłeś na nk... skończ kłamać bo jeszcze bardziej sobie szkodzisz... przyznaj się to może damy Ci szansę ;-)
hehe ciekawe , że pseudonim Ziomal.. dokladnie jak w twoi nicku... nie wypieraj się , bo to ze masz 14 lat to nie jest zaden wstyd ;P
dobra niech wam bedzie mam 14 lat ale umiem adminowac mialem adma na wielu serwerach i was przepraszam kolega mi propobowal zebym napisal ze mam 17 lat bo tutaj od 16-17 lat dostaje sie admina a jak ktos mial 14 lat to nie dostal admina bo wszyscy mysla ze jak ktos ma 14 to jest nie opowiedzialny jako admin a wcale tak nie jest :( jest mi przykro i jeszcze raz Sorry
[ Dodano: 07-11-08, 19:43 ]
PS: RFS fajne foto ;]
Teraz decyzja należy do HA... przesrałeś sobie typie...
wiem ale chyba mnie rozumie ale watpie :/
Dałbym Ci tego adma, gdybyś się nie wypierał wieku.
Kilkanaście razy pisałeś mi, że masz 17lat i żebym nie wierzył kolesiowi co mi napisał, że masz 14lat. Miałem dowody, a Ty dalej swoje. Poza tym twoje opisy na gg = żenada !!
W dodatku te PW...
Nie ma co... Tak jak to było kilkakrotnie pisane na tym forum
Chcemy stworzyć zgraną i dobrą ekipę
Pożegnaj się z adminem na tym serwie
//rfs usuń go z grupy adminów na forum.
ale wiesz jak jest jak bys dal 14 latkowi admina to potem by wszyscy mowili ze jestem nie odpowiedzialny jako admin ale szanuje twoja decyzje trudno stalo sie :(