-
1) Nawiązaliśmy współpracą z młodą i dynamiczną firmą która napewno z biegiem czasu stanie się jedną z kluczowych firm działających na polskim rynku świadczącą tego typu usłyugi. Zapraszam wszystkich do zapoznania się z tym tematem Moje-Serwery.pl - Główny sponsor CSP
2) Zapraszamy wszystkich do gry na nowych serwerach CSP ;-)
CS-PORTAL.NET [FFA]
IP: 91.203.134.161:27091
CS-PORTAL.NET [PaintBall]
IP: 91.203.134.158:27092
3) Na forum zostało zamontowane nowe logo oraz nowe rangi.. :-) Mam nadzieję że te wizualne zmiany wpłyną korzystnie dla forum. :-)
-
1) Mamy nowego Head Admina na serwerze FFA jest nim Klapouchy. :-) Klapouchy ma 24 lata. Pracuje w firmie Bluesoft na stanowisku Developer/Analityk systemowy/Tester. Swoje ogromne doświadczenie w grze Counter-Strike budował 8 lat. Mam nadzieje że jego wiedza oraz zaangażowanie pomogą nam zbudować zdrową i przyjazną atmosferę oraz utrzymać serwery w technicznym porządku. :-)
dodatkowe informacje:
Znajomość amx - obsługa w grze oraz na poziomie maszyny/serwera : 10/10
Konfiguracja serwera : 10/10
2) Na forum została aktywowana grupa Girls
-
Od napisania ostatniej aktualizacji dotyczącej zmian na forum wydarzyło się bardzo wiele i nie jestem w stania opisać tutaj wszystkich zmian ze względu na ich ogromną ilość. Łatwiej można powiedzieć że zmieniło się prawie wszystko. ;) Wypiszę tutaj tylko kilka istotnych zmian.
1) Przeszliśmy na nowy profesionalny skrypt forum.
2) Został zmieniony styl forum
3) W ogłoszeniu forum zrezygnowałem z tej szpetnej tabelki odnośnie serwerów.
4) Wszystkie działy w kategori for dyskusyjnych zostały zaktualizowane.(nazwy i opisy działów) Wszystkie sprzeczne z regulaminem tematy wylądowały w koszu. W forach został zrobiony ogólny porządek.
5) Na forum jest możliwość Tworzenia i dołączania do Grup Społecznościowych ;)
6) Na forum zostały zainstalowane statystyki Google Analytics
7) Forum wzbogaciło sie o kilka działów! Między innymi dział Konsole
8) Na forum został naprawiony problem z tagiem [*YOUTUBE] (linki w których umieszczony był ten tag wyświetlają się prawidłowo) Teraz wszystkie niezbędne tagi podczas pisania wiadomości są dostępne i ukrywają się pod przyciskami.. ;)
Krótka legenda:
http://desmond.yfrog.com/Himg844/sca...=640&ysize=640
-
1) Na forum został zainsalowany dodatek w postaci ChatBoxu :)
2) Na forum pojawiły się rangi graficzne.