baku odbanuj mnie plz bo teraz normalnie 15 min temu wszedłem na serwer i powiedziałem punisherowi żeby se na forum wszedł i bana znowu mam ;/ ;/ ;/
Wersja do druku
baku odbanuj mnie plz bo teraz normalnie 15 min temu wszedłem na serwer i powiedziałem punisherowi żeby se na forum wszedł i bana znowu mam ;/ ;/ ;/
IP może dasz ? Z google.pl sobie go nie wezmę :-)
dobra baku skoro tak chcesz i tak mowi to prosze zabieraj mi admina trudno sie mowi a ze tak wychodzi jak wychodzi poczesci jest nie moja wina ale ok dobra
83.14.196.226 poza tym napisałem Ci na SB
a i ty knif men dziecko jestes bo jeczysz i jeczysz o unaban moze powiesz za co bana dostales hm>????? a i dalem ci tylko 10 minut botq
Normalny desperatCytat:
Zamieszczone przez punisher PL
punisher PL, ty czytałes ile skarg tutaj na ciebie leci? czy nie
a jak nie to se kup okulary
Po prostu punisher PL nie jest materiałem na admina nawet na serwerze z podstawowym AMX
napisałem za co dostałem bana za to że powiedziałem Ci żebyś wszedł na forum i że jesteś najbardziej nieodpowiedzialnym człowiekiem jakiego w życiu spotkałem a za to się nie banuje !!!
Dałeś mu nie słusznie bana .Cytat:
Czyli rezygnujesz dobrowolnie ?Cytat:
żal patrzeć na punisher'a PL postyCytat:
Zamieszczone przez KnifeMan
Jak chce admina-to niech się zmieni inaczej(raczej) nie ma co marzyć o powrocie na stołem admina
dostales za to bana i tylko na 10 minut za wjazd mi na rodzinke koles moze tak powiem ja bo masz krotka pamiec