Nono styl and all sygny fachowe podobaja mi się 10/10^
Pozdro.
Wersja do druku
Nono styl and all sygny fachowe podobaja mi się 10/10^
Pozdro.
Jak na pierwszy layout to mnie się podoba ;) Widać, że masz talent do tego. Login i hasło przesunąłbym trochę w górę..
Też się zastanawiałem nad przesunięcie, jednak klient zrezygnował z braku funduszy to już tego nie ruszałem :-P
Wy i tak wszyscy wiecie ze jakbym tylko chcial i Photoshop by mi chodzil to zrobilbym lepsze ;P
Ale i tak daje 10/10 za nowe :P
Sygny nie są hardcorowe, ale mogą być. Początkowo słabiutko, jednak potem zacząłeś rozumieć o co tutaj chodzi :-) Ostatnia najlepsza, mimo tego, że tło wyciąłeś zapewne z teledysku L.U.C'a z piosenki Co z tą Polską :x Sygna i avek dla Di$la też ujdzie. Ogólnie jak pójdziesz do wyższej szkoły niż gimnazjum (jeśli już skończyłeś gimnazjum to przepraszam) i zaczniesz się uczyć grafiki solidnie, to będą z Ciebie ludzie.
Co do layouta - prosty, przejrzysty i wykończony. Niektóre belki za duże, ale z tego co widzę to jest on Twoim pierwszym layem. 6/10 to dobra ocenka :-)
Pozdrawia hajt :-)
Yhym... Wybaczcie ale ja to skomentuję tylko w ten sposób: ... Hahahahahahha! :]Cytat:
Zamieszczone przez hajt
Co do prac to moim skromnym zdaniem 7/10 ... nie znam się ale tak to oceniłem ;p
new...
komentować normalni - np. @up nie :-)
http://i40.tinypic.com/2zqx47m.jpg
hmmm... bardzo fajne daje 8.5/10 i mam pytanie skad brac fajne tla?? bo od czasu do czasu robie sobie kilka sygnek ale mam problem z tlem.
brusze i potem efekty... :-) Też mam problemy z tłem i nad tym zawsze siedzę najdłużej :-D
Jak jestem normalny to daje 9/10 a jak nie to dake 1/10 :D