Ja nie powiedzia³em ¿e konkretnie ten serwer :] Wiêc wypraszam sobie takich uwag :>
Wersja do druku
Ja nie powiedzia³em ¿e konkretnie ten serwer :] Wiêc wypraszam sobie takich uwag :>
niestety powiedzia³e¶ ogólnie odnosz±c siê do tego serwera, inaczej tego nie mo¿na interpretowaæ...Cytat:
Zamieszczone przez TakeMyArm
dalej jestem za wiêksz± liczb± adminów do pilnowania, a sam nie startuje na wc3, wiêc niczego mi nie mo¿ecie wytkn±æ ;P
Wiêksza liczba adminów te¿ mi co¶ .... zg³aszaæ siê bêd± jakie¶ dzieci a potem po³owa serwera to samo admini bêd± ;]
Powiem tak dobry pomys³ z tymi liniami noo ale nikt nie wie jak to zrobiæ albo po prostu sie nie chce. Ostatnio wbi³em po innym nikiem na war3 to jest po prostu masakra dos³ownie ca³e ct ras***e. Albo mo¿na zrobiæ tak jak hashu pisa³
Szczerze ? Przyda³o by siê co¶ zrobiæ...Czasami to jest haos...Pro¶by nic nie pomagaj± dopiero jak poleci kilka banów ludzie siê uspokajaj±...Je¶li nie da³oby siê wykombinowaæ nic to w takim razie moim zdaniem jeszcze lepiej usun±æ kreta...I tak jak kret spadnie i tak od razu dostaje banie (Nie wiem sk±d oni wiedz± to :/ Pewnie "minimodels").
A to co pisa³ tombcio? zwyk³e napisy na teksturach, przynajmniej mnie powstrzyma³yby mnie od raszu. Dosz³o do tego ¿e w ct siê dalej ni¿ bs na krok nie ruszam, bo banuj± :p
mówiê wam 2 raz ¿e minmodels kto¶ wy³±czy³ :] .. a jak dacie tylko same linie to potem jak kole¶ przekroczy je to leci mu spam ¿e przekroczy³ granice rashu i tak do momentu a¿ nie cofnie siê.. a z tym wy³±czeniem kreta to kole¶ przesadzi³e¶ .. po to jest wartownik by kreta mia³ a nie. A tak w ogóle to by³em,jestem i bêdê za FFA !