Ja nie powiedzia貫m 瞠 konkretnie ten serwer :] Wi璚 wypraszam sobie takich uwag :>
Wersja do druku
Ja nie powiedzia貫m 瞠 konkretnie ten serwer :] Wi璚 wypraszam sobie takich uwag :>
niestety powiedzia貫� og鏊nie odnosz帷 si� do tego serwera, inaczej tego nie mo積a interpretowa�...Cytat:
Zamieszczone przez TakeMyArm
dalej jestem za wi瘯sz� liczb� admin闚 do pilnowania, a sam nie startuje na wc3, wi璚 niczego mi nie mo瞠cie wytkn望 ;P
Wi瘯sza liczba admin闚 te� mi co� .... zg豉sza� si� b璠� jakie� dzieci a potem po這wa serwera to samo admini b璠� ;]
Powiem tak dobry pomys� z tymi liniami noo ale nikt nie wie jak to zrobi� albo po prostu sie nie chce. Ostatnio wbi貫m po innym nikiem na war3 to jest po prostu masakra dos這wnie ca貫 ct ras***e. Albo mo積a zrobi� tak jak hashu pisa�
Szczerze ? Przyda這 by si� co� zrobi�...Czasami to jest haos...Pro軸y nic nie pomagaj� dopiero jak poleci kilka ban闚 ludzie si� uspokajaj�...Je郵i nie da這by si� wykombinowa� nic to w takim razie moim zdaniem jeszcze lepiej usun望 kreta...I tak jak kret spadnie i tak od razu dostaje banie (Nie wiem sk康 oni wiedz� to :/ Pewnie "minimodels").
A to co pisa� tombcio? zwyk貫 napisy na teksturach, przynajmniej mnie powstrzyma造by mnie od raszu. Dosz這 do tego 瞠 w ct si� dalej ni� bs na krok nie ruszam, bo banuj� :p
m闚i� wam 2 raz 瞠 minmodels kto� wy陰czy� :] .. a jak dacie tylko same linie to potem jak kole� przekroczy je to leci mu spam 瞠 przekroczy� granice rashu i tak do momentu a� nie cofnie si�.. a z tym wy陰czeniem kreta to kole� przesadzi貫� .. po to jest wartownik by kreta mia� a nie. A tak w og鏊e to by貫m,jestem i b璠� za FFA !