Eragon a czytałes Forgotten REalms-jakąś część tej serii?? ja osobiście nie lubie bo zostaje przy Dragonlance ale ciekawi mnie jakiie zdanie o tym masz. A może ktoś inny czytał?
Wersja do druku
Eragon a czytałes Forgotten REalms-jakąś część tej serii?? ja osobiście nie lubie bo zostaje przy Dragonlance ale ciekawi mnie jakiie zdanie o tym masz. A może ktoś inny czytał?
Nie czytałem żadnej książki z tej seri, nie miałem okazji ale z chęcią bym poczytał. Narazie mam ochote na Warcrafta. Czytałem kiedyś w necie tą książke ale cholernie potem oczy bolą. :-|
Ludzie czytajcie książki.. im więcej czytacie tym poprawniej piszecie i szybciej czytacie, a jak szybko czytacie to szybciej się uczycie. Ja teraz spokojnie czytam 200 słow na minute.
I kurde nie ma co teraz czytać.. jak sie wkurze to powiem mamie żeby mi wypożyczyła w bibliotece Władce Pierścieni Drużyna Pierśćienia i przeczytam 4 raz. :D :-)
Ja nie przepadam za czytaniem książek jedynie co czytam to taką żółtą książkę mini ściągę
jak przerabiamy lekturę w szkole żeby nie dostać jedynki.Dla mnie czytanie książek to strata czasu wole posiedzieć na kompie tu też czytam.
Skoro uważasz że czytanie nie ma sensu to czemu czytasz to forum?Cytat:
Zamieszczone przez Batman
Najlepsza Ksiażką jaka Przeczytałam Była ''Anioły i Demony'' Dana Browna , zaczełam Czytac tez 'Kod Leonadra Da Vinci' ale Do Konca nie Doszłam ...ale Ogladnełam Film (i był nudny :? ) ... a Do tego III czesc Władcy Pierścienia przeczytałam , Podobała mi sie ale Momentami Przynudzała :x a Ksiażka Która Wpłyneła na moje Zycie to ''Akwarium'' Wiktora Suworowa Ukazujaca Prawidziwe oblicze Rosji Radzieckiej... Poczynanie GRU & KGB.. :x ksiązka mi sie zajebiescie podobała ... cały czas Trzyma w napieciu i pokazujac jakim Rosja jest na Prawde mocarstewem.. !! :-D POLECAM :-D !!
ja czytełem HERREGO cwela ale to strata czasu film jest lepszy
Ja czytalem 1 ale ją polecam naprawde swietna kśąszka <<Ojciec chrzestny>>
Ja lubie czytać ksiązki NA PODSTAWIE gier Blizzarda, naprawdę świetne..
Ale mistrza Tolkiena(dla nie obeznanych- autor Władcy Pierścieni) nikt nie pobije..
Ja to czytałem tylko to co musialem czyli lekurki (i tak nie wszystkie :D ). Najlepiej z nich to sie mi Krzyżakow czytalo. Mimo ze dluuuuga fajne klimaty :P